Αδ. Γεωργιάδης: Ο Β. Λεβέντης είπε πως δούλευε στην εταιρία Τσίπρα επί χούντας -απαντήστε
09/05/2019 19:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αδ. Γεωργιάδης: Ο Β. Λεβέντης είπε πως δούλευε στην εταιρία Τσίπρα επί χούντας -απαντήστε

Υποκριτική χαρακτήρισε την στάση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σε ό,τι αφορά τις διακοπές του πέρυσι το καλοκαίρι στο σκάφος της συνεργάτιδός του κ. Κατερίνας Παναγοπούλου ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Παράλληλα μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής ο κ. Γεωργιάδης προκάλεσε τον Πρωθυπουργό να δώσει απαντήσεις στα όσα έχουν πει για τις σχέσεις της οικογένειάς του με τη δικτατορία τόσο ο Φοίβος Ιωαννίδης, όσο και ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Β. Λεβέντης. "Είδα την μακροσκελέστατη ανακοίνωση του για το θέμα του πατέρα του στο facebook. Εγώ σέβομαι τις οικογένειες, αλλά κύριοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, το ότι βρίζει και εμπλέκει τις συζύγους και τα παιδιά μας και τις δικές μας οικογένειες σας έχει απασχολήσει;" τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

"Σας έπιασε ο πόνος όταν ακούσατε για τον πατέρα και τον θείο Τσίπρα, εγώ που έχω δεχτεί bullying, και έχουν κάνει και Εξεταστική για να βρουν τα δήθεν ρουσφέτια της συζύγου μου, ενώ απεδείχθη μια συνωνυμία με εργαζόμενη στο ΚΕΕΛΠΝΟ σας λέει κάτι; Ο ίδιος ο Φοίβος Ιωαννίδης γνωστός αντιστασιακός κατά της χούντας έχει δώσει ολόκληρη συνέντευξη για τις σχέσεις του πατέρα Τσίπρα με την χούντα. Δεν έχετε δει το βίντεο; Και ο Βασίλης ο Λεβέντης έχει πει εδώ μέσα ότι ο ίδιοςέχει δουλέψει με τον πατέρα Τσίπρα και του φάνηκε ακραίος δεξιός; Ας τα πει στον Λεβέντη. Και δεν έχει πει κουβέντα για όλα αυτά. Κι εκεί πίσω έχετε έναν υπουργό, τον κ. Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έπαιρνε συνέντευξη από τον κ Παττακό". Παρά την πρόκληση πάντως ο κ. Κουίκ δεν ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού ως είθισται.

Κλείνοντας την ομιλία του ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε υποκριτική την στάση του Πρωθυπουργού και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι για να διατηρήσετε την καρέκλα σας δεν σας νοιάζει τίποτα. Αν χρειαζόσασταν μια ψήφο για να μείνετε ακόμα και του Στυλιανού Παττακού θα παίρνατε.

Πηγή: capital.gr