Άδ. Γεωργιάδης: Καταθέτουν τροπολογίες για να εμποδίσουν έρευνα στο ΚΕΕΛΠΝΟ
02/08/2017 12:14
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Άδ. Γεωργιάδης: Καταθέτουν τροπολογίες για να εμποδίσουν έρευνα στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Σε σοβαρές καταγγελίες προχωρά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως αναφέρει "πριν από μερικές μέρες ο Σύλλογος Εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ κατέθεσε στον Εισαγγελέα Διαφθοράς, μία σειρά σοβαρών καταγγελιών, με έγγραφα, για δαπάνες πολλών εκατομμυρίων ευρώ, που έγιναν από την Διοίκηση του κ. Πολάκη, χωρίς καμία νόμιμη διαδικασία".

"Ενώ λοιπόν η καταγγελία έγινε και άρα η έρευνα ξεκίνησε", όπως τονίζει, "ξαφνικά καταθέτουν χθες τροπολογία στο νόμο για την ΠΦΥ με την οποία νομιμοποιούν εκ των υστέρων ακριβώς τις δαπάνες αυτές".

"Τους ενημερώνω ότι με απόφαση του ΑΠ τροπολογίες που φωτογραφικά προσπαθούν να παρεμποδίσουν την Δικαστική έρευνα δεν ισχύουν καθώς είναι πρόδηλα αντισυνταγματικές", αναφέρει.

"Λαλίστατε κύριε Πολάκη, επειδή εγώ δεν λέω πολλά όπως εσείς σε αυτά, σας λέω μήν την ψηφίσετε διότι απλά θα είναι ένα επιπλέον τεκμήριο της ενοχής σας και της δικής σας προσωπικής εμπλοκής", καταλήγει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.


capital.gr