Αδ. Γεωργιάδης: «Δεν έχω δει τέτοιους άχρηστους ανθρώπους στη ζωή μου, δεν μπορούν να δέσουν τα κορδόνια τους...»
11/04/2016 14:34
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αδ. Γεωργιάδης: «Δεν έχω δει τέτοιους άχρηστους ανθρώπους στη ζωή μου, δεν μπορούν να δέσουν τα κορδόνια τους...»

«Δεν έχω δει τέτοιους άχρηστους ανθρώπους στη ζωή μου, δεν μπορούν να δέσουν τα κορδόνια τους. Θέλουμε να σηκωθούν να φύγουν, δεν κάνουν γι αυτή τη δουλειά. Είναι ανίκανοι» είπε στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στην κυβέρνηση. Σημείωσε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θέλει να γίνουν άμεσα εκλογές και ότι, όταν προκηρυχτούν, οι Έλληνες «θέλουν δεν θέλουν, θα ψηφίσουν Κυριάκο Μητσοτάκη».


Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στην εκπομπή «ΑΠΕριττα» για το νέο κόμμα της Εθνικής Ενότητας, τόνισε ότι δεν πρόκειται για νέο κόμμα. Όπως ανέφερε, Ο ΛΑΟΣ κατέβηκε στις εκλογές του Ιανουαρίου και πήρε 1% και ο Αριστείδης Μπαλτάκος είχε ανακοινώσει το κόμμα «ΡΙΖΕΣ» και δεν κατέβηκε ποτέ σε εκλογές. «Το ένα και το μηδέν ενώθηκαν τώρα για να κάνουν, λέει, νέο κόμμα. Τους βλέπω στο 0,5 αν φθάσουν στις εκλογές» σχολίασε.

Αναφερόμενος στα χθεσινά επεισόδια στην Ειδομένη, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με τη στάση της επέτρεψε να δημιουργηθεί ο παράτυπος καταυλισμός και ότι στην περιοχή δραστηριοποιούνται ανεξέλεγκτα «κάθε μορφής αλληλέγγυοι».

e-typos.com/gr