10/12/2009 17:15
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο κ. Μαρινάκης διαψεύδει ότι αγόρασε το «Καρφί»

Προς το Διαδικτυακό τόπο : « www.antinews.gr»

Ως πληρεξούσια Δικηγόρος του κ. Ευάγγελου Μαρινάκη του Μιλτιάδου, κατοίκου Πειραιώς, οδός Ιάσωνος αρ. 3, σας γνωρίζω τα ακόλουθα :

Στο διαδικτυακό τόπο «www.antinews.gr» και συγκεκριμένα στο link Πρώτη Σελίδα δημοσιεύσατε την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 18: 00,  άρθρο με τίτλο «Ο κ. Μαρινάκης αγόρασε το «Καρφί» ;»  το οποίο περιέχει ισχυρισμούς από αγνώστου πηγής δημοσιογραφικές πληροφορίες ότι ο κ. Ευάγγελος Μαρινάκης, κουμπάρος της κ. Μπακογιάννη απέκτησε τον έλεγχο της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Καρφί» του Νίκου Κακαουνάκη, σχετίζοντας περαιτέρω αυτή τη φημολογούμενη εξαγορά με την εξίσου άστοχη παρατήρηση ότι με αυτό τον τρόπο η κ. Μπακογιάννη προσφεύγει στις υπηρεσίες του βαθέως ΠΑΣΟΚ  για να υπονομεύσει τον κ. Σαμαρά.

Με την παρούσα,  ο κ. Ευάγγελος Μαρινάκης σας δηλώνει ρητά ότι τα ανωτέρω αναφερόμενα δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Ειδικότερα  : δεν έχει αποκτήσει τον έλεγχο ούτε και έχει καταθέσει οποιαδήποτε μορφής πρόταση για την εξαγορά της εφημερίδας το «ΚΑΡΦΙ» του κ. Νίκου Κακαουνάκη, ούτε μόνος του ούτε μαζί με οποιονδήποτε άλλο, ούτε έχει συζητήσει περί εξαγοράς της εφημερίδας ούτε καθ’ οιονδήποτε άλλο τρόπο διεκδικεί την εφημερίδα αυτή για δικό του λογαριασμό αλλά ούτε και για λογαριασμό οποιουδήποτε τρίτου (ιδίως της κ. Ντόρας Μπακογιάννη).

Για τους λόγους αυτούς ο κ. Ευάγγελός Μαρινάκης διαμαρτύρεται έντονα και διαψεύδει το ανωτέρω υβριστικό για το πρόσωπό του  δημοσίευμα της διαδικτυακής ιστοσελίδας σας και σας καλεί όπως, εντός της ημέρας, αφαιρέσετε το ως άνω δημοσίευμα από το ιστολόγιό σας και  δημοσιεύσετε στον ίδιο διαδικτυακό τόπο και με τα ίδια στοιχεία την ανωτέρω διάψευση.

 Η πληρεξουσία Δικηγόρος

Όλγα – Θεοδώρα Κάκκαβα

To παρόν κοινοποιείται και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) για περαιτέρω νόμιμες ενέργειες.

 

Antinews: Δημοσιεύουμε ευχαρίστως την επιστολή της δικηγόρου τους κ. Μαρινάκη η οποία υποθέτουμε αποτελεί απάντηση στο ερώτημα που θέσαμε: «Ο κ. Μαρινάκης αγόρασε το «Καρφί»;»

Προφανώς ούτε ερωτήματα δεν μπορούμε να υποβάλουμε για τον κ. Μαρινάκη χωρίς να μας ελέγξει η …Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (!!!)