Ο ΣΥΡΙΖΑ πετάει το μπαλάκι στον Μαρινάκη για τη συνάντηση με την Δούρου
13/05/2014 12:39
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο ΣΥΡΙΖΑ πετάει το μπαλάκι στον Μαρινάκη για τη συνάντηση με την Δούρου

Θέλουν ο κόσμος να πιστέψει ότι το μόνο που έχουν κοινό η Δούρου και ο εφοπλιστής είναι η αγάπη για το… καλό φαγητό.

Το μπαλάκι στον Βαγγέλη Μαρινάκη το οποίο ουσιαστικά κατηγορούν ότι «έστησε» το ραντεβού με τη Ρένα Δούρου στον Πειραιά, ρίχνει το κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, η Αυγή. Η εφημερίδα επιχειρεί να απαντήσει στις επικρίσεις για τις σχέσεις της κ. Δούρου με τον εφοπλιστή και αντίπαλο του επίσημου υποψήφιου Θ. Δρίτσα ο οποίος φημολογείται ότι δεν θέλει ούτε να την βλέπει. Η Αυγή λέει ότι δεν ήταν μυστική η συνάντηση αλλά επικοινωνιακή κίνηση του εφοπλιστή.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της: «Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής μετά την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στον Πειραιά με ομιλητές τον Αλέξη Τσίπρα τον υποψήφιο δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρή Δρίτσα και τη Ρένα Δούρου, η υποψήφια περιφερειάρχης με μια παρέα φίλων έτρωγαν σε μια από τις πιο κεντρικές ταβέρνες της πόλης. Στην ίδια ταβέρνα εμφανίστηκε και ο γνωστός εφοπλιστής πρόεδρος του Ολυμπιακού αλλά και υποψήφιος με τον συνδυασμό Μώραλη, Β. Μαρινάκης ο οποίος προς έκπληξη όλων κατευθύνθηκε προς το τραπέζι της συριζοπαρέας, τους χαιρέτησε και συζήτησε για λίγο μαζί τους. Ήταν μια εμφανώς επικοινωνιακή κίνηση, σε μια γεμάτη ταβέρνα, στην οποία μάλιστα έτρωγαν και σύμβουλοι του απερχόμενου περιφερειάρχη Σγουρού.

Μια τέτοια «χειρονομία» έκανε όπως ήταν φυσικό, αίσθηση, αιφνιδίασε την παρέα της Ρένας Δούρου και αναπαρήχθη από τα γνωστά «αποκαλυπτικά» σάιτ ως «μυστική συνάντηση.

Για τις προθέσεις του κ. Μαρινάκη κανείς δεν μπορεί να έχει άποψη. Εντάσσονται στον σχεδόν ανοικτό εμφύλιο που έχει ξεσπάσει στη ΝΔ; Είναι ένα σαφές μήνυμα προς τον Σαμαρά; Σχετίζεται με την πρόσφατη δήλωσή του ότι στον β΄ γύρο, αν δεν περάσει ο Μώραλης ο ίδιος θα ψήφιζε Δρίτσα;

Άγνωστο και αδιάφορο για τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος δίνει αταλάντευτα τη μάχη για τη νίκη και στις τρεις κάλπες, που θα είναι νίκη του λαού ενάντια στα συμφέροντα».

Με άλλα λόγια ο Μαρινάκης πήγε στο τραπέζι της Δούρου ξαφνικά, της έκανε «τσα Ρένα», αυτή αιφνιδιάστηκε αλλά επειδή είναι ευγενική δεν μπορούσε και να τον διώξει και τα είπαν για μερικά λεφτά. Και θέλουν ο κόσμος να πιστέψει ότι το μόνο που έχουν κοινό η Δούρου και ο εφοπλιστής είναι η αγάπη για το… καλό φαγητό.

Εντάξει, μας έπεισαν, άντε να πείσουν τώρα και τους ψηφοφόρους τους που νομίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα που θα πολεμήσει τη διαπλοκή. Τα ’παν κι άλλοι αυτοί και στη συνέχεια έγιναν οι καλύτεροι υπηρέτες του συστήματος