Οι μάσκες έπεσαν στον Πειραιά
23/05/2014 10:55
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι μάσκες έπεσαν στον Πειραιά

Οι μάσκες έπεσαν στον ΣΥΡΙΖΑ και για την περίπτωση της στήριξης Μώραλη στον Πειραιά. Με τον πλέον απροκάλυπτο τρόπο ο βουλευτής του κόμματος Νάσος Αθανασίου επιβεβαίωσε τη στήριξη της Κουμουνδούρου στον εκλεκτό του Μαρινάκη.

Είπε μεταξύ άλλων: «Kοιτάξτε εμείς ψηφίσαμε Θοδωρή Δρίτσα, υπάρχουν τοπικές συνθήκες, νομίζω ότι δεν πρέπει να κλείνουμε τα μάτια, δηλαδή υπάρχει ο Ολυμπιακός τον οποίο υποστήριζα στα νιάτα μου, κάθε ποδοσφαιρική ομάδα είναι μια λαϊκή δύναμη, υπάρχει το εφοπλιστικό κεφάλαιο, υπάρχει και αναχρονιστική κατά την άποψή μου δεσποτοκρατία, όμως εγώ επιμένω στο τρίπτυχο που σας ανέφερα, πηγαίνουμε στην κάλπη δεν ψηφίζουμε άκυρο, ψηφίζουμε κατά συνείδηση και ψηφίζουμε αντιμνημονιακά, ψηφίζουμε εναντίον των εκλεκτών του Μαξίμου , ο καθένας ας τα συνδυάσει όλα αυτά και ας καταλήξει σε μια απόφαση, δεν θα του πω εγώ τι θα ψηφίσει».

Τι άλλο θέλουμε δηλαδή για να πιστέψουμε την συμφωνία του Τσίπρα και της παρέας του με τα… παιδιά του Πειραιά. Τα οποία, παρεμπιπτόντως υπόσχονται 35.000 θέσεις εργασίας. Να δείτε που ο Μαρινάκης θα ανοίξει και ΟΑΕΔ στον Πειραιά.