Ντιλ Μεϊμαράκη-Ντόρας για την διάλυση της διαδικασίας;
14/10/2015 17:46
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ντιλ Μεϊμαράκη-Ντόρας για την διάλυση της διαδικασίας;

Τη Ντόρα Μπακογιάννη θα προτείνει για αντιπρόεδρο στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κατά το συνέδριο του κόμματος της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς στη Μαδρίτη, την επομένη Πέμπτη 22 Οκτωβρίου.

Ο πρόεδρος της ΝΔ βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με Ευρωπαίους παράγοντες και, κατά πληροφορίες, σε συνεννόηση με τους υπόλοιπους διεκδικητές της γαλάζιας ηγεσίας, προκειμένου να διασφαλιστεί, στο πρόσωπο της κ. Μπακογιάννη, θέση για τη Ν.Δ. στο 16μελές Προεδρείο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Η τελευταία φορά που η Ν.Δ. κατείχε θέση αντιπροέδρου ήταν την περίοδο 1999-2002, όταν εξελέγη στο Προεδρείο του κόμματος της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς ο τότε πρόεδρος της Ν.Δ. Κώστας Καραμανλής.

Η υποψηψιότητα της κυρίας Μπακογιάννη θα πρέπει να λάβει και τις αναγκαίες ψήφους, προκειμένου να περάσει και προς αυτό ή ίδια έχει ξεκινήσει επαφές στην Ευρώπη.

Το παζάρι λοιπόν είναι σε εξέλιξη. Η Ντόρα "πουλάει" τον αδερφό της για μια θέση στο ΕΛΚ και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εξασφαλίζει την στήριξή της.

Είναι φανερό πως το μόνο στήριγμα του Μεϊμαράκη είναι τα τζάκια και οι βαρονίες.

Τώρα κατά πόσο είναι καλό για το Μεϊμαράκη να έχει τη στήριξη της Ντόρας, το έχει κρίνει η ιστορία. Υπενθυμίζουμε πως η Ντόρα δε θέλει με τίποτα να ψηφίσει η βάση, όπως δεν ήθελε και το 2009. Λέτε να συμβουλεύει τον Βαγγέλη να βρει προσχηματικούς τρόπους για να αλλάξει το καταστατικό, διαλύοντας την διαδικασία;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Φωτεινή avatar
  Φωτεινή 14/10/2015 18:33:21

  Over our dead bodies

 2. Δήμητρα Μ. avatar
  Δήμητρα Μ. 14/10/2015 20:01:37

  Η εσωτερική τοξικότητα που εκπέμπει η κυρία, δεν περιγράφεται. Σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας 2014 του Αντώνη Σαμαρά στο Ιντερκοντινένταλ, ήταν δύστροπή, η όψη της ξυνή. Στο διάλλειμα της ομιλίας, μάζεψε κόσμο γύρο της σε πηγαδάκια και τους μιλούσε εριστικά δυνατά, και αφ’ υψηλού. «Είμαι κοντή μόνο 1.84» η σοφιστεία της. Με το πέρας της ομιλίας, στον γυάλινο ανελκυστήρα για την έξοδο, την αφήσαμε να ανεβεί μόνη της. Επειδή αισθανθήκαμε άβολα να συνυπάρξουμε έστω και για δευτερόλεπτα στον ίδιο χώρο μαζί της. Προτιμήσαμε τις σκάλες, για να μην αναπνεύσουμε τον ίδιο αέρα μαζί της.

 3. Τάσος avatar
  Τάσος 14/10/2015 20:09:50

  Αστην να πάει στην ευχή του Θεού. Πόσοι Ελληνες δηλ. γουστάρουν να την βλέπουν?

 4. Μακης avatar
  Μακης 15/10/2015 14:32:03

  Θερμή υποδοχή για τον Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πρέβεζα https://shar.es/1uc7Z8

 5. δεξιος αγωνιστης avatar
  δεξιος αγωνιστης 17/10/2015 00:59:52

  Μονο ο καλος Θεος μπορει να κανει θαυμα να μας απαλλαξει μια και καλη απο την παρουσια της.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.