Στήριξη των μικρομεσαίων από την Τράπεζα Πειραιώς
07/04/2016 13:37
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στήριξη των μικρομεσαίων από την Τράπεζα Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς, με κεντρική φιλοσοφία την προώθηση της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας, στηρίζει τις μικρές επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που θα εντάξουν τα επενδυτικά τους σχέδια στις δράσεις του ΕΣΠΑ στο διάστημα 2014-2020.

Για τον λόγο αυτό, δημιούργησε ένα ειδικό πακέτο το «Πειραιώς Επιχειρείν 360ο», που απαντά στις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης μέσα από ένα συνδυασμό προϊόντων και υπηρεσιών. Το πακέτο αυτό «ανοίγει» μια βεντάλια πέντε επιλογών για τον επιχειρηματία:

1. Ανάπτυξη της Επιχείρησης με ευέλικτα χρηματοδοτικά εργαλεία κάνοντας χρήση τόσο της ρευστότητας του Ομίλου Πειραιώς, όσο και των Ευρωπαϊκών Χρηματοδοτικών Εργαλείων, σε συνδυασμό με το ολοκληρωμένο πλαίσιο διαχείρισης των ταμειακών ροών.

2.Διαχείριση των καθημερινών συναλλαγών για τις εισπράξεις και τις πληρωμές στην επιχείρηση.

3.Ενίσχυση της επιχείρησης μέσω συμβουλευτικών υπηρεσιών για τη σύνταξη του επενδυτικού φακέλου μέσα από τη θυγατρική της Τράπεζας Πειραιώς Εξέλιξη Α.Ε. σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κρήτη

4. Εξασφάλιση της επιχείρησης μέσω εξειδικευμένων ασφαλιστικών καλύψεων

5.Διαμόρφωση ανταγωνιστικότερων συνθηκών για την επιχείρηση μέσω της ένταξής της στο yellowday, τη νέα πρωτοποριακή online υπηρεσία προσφορών του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς.

Οι δράσεις του ΕΣΠΑ 2014 ? 2020 που έχουν ήδη ανακοινωθεί αφορούν στην:

  • Ενίσχυση Τουριστικών ΜμΕ
  • Αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών υφιστάμενων επιχειρήσεων με την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές
  • Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
  • Νεοφυή επιχειρηματικότητα
  • imerisia.gr