Σοκ! Το ΔΝΤ ζητάει και νέα μείωση μισθών στην Ελλάδα (διαβάστε την έκθεση)
19/11/2015 15:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σοκ! Το ΔΝΤ ζητάει και νέα μείωση μισθών στην Ελλάδα (διαβάστε την έκθεση)

Σοκάρει εισήγηση αναλυτών του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που σε έκθεσή τους υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα... «αντέχει» μία ακόμη μείωση μισθών.

Προσδιορίζουν δε τα επίπεδα μιας ενδεχόμενης νέας μείωσης στο 2% και όπως αναφέρουν θα έπρεπε να εφαρμοσθεί και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης που έχουν πληγεί από την κρίση (δηλαδή την Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ιρλανδία).

Οπως επισημαίνουν, μια τέτοια κίνηση θα είχε θετικές επιπτώσεις στην ανταγωνιστικότητα. Οχι όμως και στη ζήτηση, που θα προκαλούσε το αντίθετο αποτέλεσμα, όπως παραδέχονται.

Εκθεση «Wage Moderation in Crises»

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

 1. OΔΥΣΣΕΥΣ avatar
  OΔΥΣΣΕΥΣ 19/11/2015 16:14:09

  Το ότι οι Μπάνκστερς ζητάνε συνεχώς περισσότερο Πραγματικό χρήμα απο τα θύματά τους δεν εν έιναι ούτε νέο ούτε περίεργο. Γιατί σοκάρεστε? Αν τα πάρουν θα γίνουν πλουσιώτεροι και οι Υπερτράπεζές τους θα εμφανίσουν ακόμα μεγαλύτερα κέρδη. Ποιός μπορεί να τους σταματήσει? Ο Ραφαέλ Κορέα, ή η Ζωή Κωνσταντοπούλου?

 2. ΦΡΟΥΡΟΣ avatar
  ΦΡΟΥΡΟΣ 19/11/2015 19:23:09

  Ο Ολλάντ επικαλούμενος ειδικές συνθήκες ασφάλειας, δήλωσε ότι δεν θα εφαρμόσει το σύμφωνο δημοσιονομικής ταθερότητας, δηλαδή δημοσιονομική πειθαρχία.
  Αντίστοιχα εμείς έχουμε:
  1. Μεγάλη οικονομική κρίση (αποδεδειγμένα)
  2. Μεγάλη απρόβλεπτη επιβάρυνση λόγω προσφυγικού.
  Άρα δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι θέλουμε να προστατεύσουμε την 1η κατοικία των Ελλήνων; Γιατί δεν το έκανε η κυβέρνηση; Γιατί απλά δεν το θέλει και όλα τα υπόλοιπα είναι φθηνές δικαιολογίες του ΣΥΡΙΖΑ.
  Αν δεν είναι απάτη αυτό που έγινε με την 1η κατοικία, τότε τι είναι;
  Τους χρειάζεται ένα γενναίο μάθημα, για να μάθουν , ότι λένε προεκλογικά να το εννοούν, αλλιώς να μην το λένε. Και το μάθημα πρέπει να δοθεί τώρα και όχι αύριο, στον ΣΥΡΙΖΑ και σε κάθε πολιτικάντη αυτού του τύπου. (Λαϊκιστές κατ΄επάγγελμα, ψεύτες και κατά συνείδηση αρριβίστες)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.