Κομισιόν: Πριν τα Χριστούγεννα η απόφαση για τη δόση του 1 δισ.
21/12/2015 20:27
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κομισιόν: Πριν τα Χριστούγεννα η απόφαση για τη δόση του 1 δισ.

Πριν από τα Χριστούγεννα αναμένεται να συνεδριάσει το ΔΣ του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας για να αποφασίσει για την εκταμίευση της υποδόσης του ενός δισεκατομμυρίου, όπως ανέφερε σήμερα από τις Βρυξέλλες, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μίνα Αντρέεβα.

Σύμφωνα με την ίδια, οι ελληνικές αρχές προχώρησαν στην εφαρμογή όλων των εκκρεμών δράσεων έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το δεύτερο πακέτο προαπαιτούμενων. «Εφόσον η αξιολόγηση των θεσμών είναι θετική, το ΔΣ του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας αναμένεται να συνεδριάσει πριν τα Χριστούγεννα έτσι ώστε να λάβει την απόφαση για την εκταμίευση του εναπομείναντος ενός δισεκατομμυρίου», δήλωσε η Μ. Αντρέεβα.

Η εκταμίευση της δόσης είχε κολλήσει στη διαφωνία κυβέρνησης-δανειστών για το ύψος της δαπάνης για τις διαγνωστικές εξετάσεις του ΕΟΠΥΥ.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ωστόσο επήλθε συμφωνία, που προβλέπει μείωση κατά 35% μεσοσταθμικά των παροχών του ΕΟΠΥΥ για διαγνωστικές εξετάσεις στα ιδιωτικά κέντρα.

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.