Κάλπασε η δημοπρασία καθαρόαιμων στο Μαρκόπουλο
08/12/2015 16:26
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κάλπασε η δημοπρασία καθαρόαιμων στο Μαρκόπουλο

Δυναμικό παρόν έδωσε η ιπποδρομιακή κοινότητα και οι φίλιπποι στη μεγάλη δημοπρασία καθαρόαιμων αλόγων που πραγματοποίησε η «Ιπποδρομίες ΑΕ» στο κατάμεστο κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Ιππικού Κέντρου Μαρκοπούλου. Περισσότερα από 30 καθαρόαιμα, όλων των κατηγοριών, που έφερε στη χώρα μας η «Ιπποδρομίες ΑΕ» απέκτησαν ιδιοκτήτη και αρχίζει πλέον η αντίστροφη μέτρηση της προετοιμασίας τους για την κάθοδο στους αγώνες.

Παλαιοί ιδιοκτήτες, αρκετοί νέοι που βλέπουν ιδιαίτερα θερμά τη νέα σελίδα που γυρίζει στις ιπποδρομίες, αποδείχθηκε πως ήταν καλά διαβασμένοι και προετοιμασμένοι, καθώς «κονταροχτυπήθηκαν» στις προσφορές με τη μια να διαδέχεται την άλλη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τιμή εκκίνησης είχε εξ αρχής ορισθεί στην τιμή στην οποία αποκτήθηκαν πρόσφατα τα καθαρόαιμα από την «Ιπποδρομίες ΑΕ». Το ενδιαφέρον ήταν τέτοιο, που αρκετοί ιδιοκτήτες πλειοψήφησαν σε δύο και τρία άλογα. Μάλιστα κάποιοι ιδιοκτήτες και προπονητές που θέλησαν να αγοράσουν ένα από τα άλογα αυτά και δεν τα κατάφεραν υποσχέθηκαν ότι θα επανέλθουν σύντομα με νέες αγορές.

Κάλπασε η δημοπρασία καθαρόαιμων στο Μαρκόπουλο 201771 photo

Οδυσσέας Χριστοφόρου Β’ Αντιπρόεδρος Ιπποδρομίες ΑΕ

Σε γερά θεμέλια η νέα ημέρα για τις ιπποδρομίες

Η επιτυχημένη πρώτη δημοπρασία που πραγματοποίησε η «Ιπποδρομίες ΑΕ» στέλνει το σαφές μήνυμα ότι ξεκινά να γίνεται πράξη ο στρατηγικός σχεδιασμός της ΟΠΑΠ για την αναγέννηση των ελληνικών ιπποδρομιών. Η αλλαγή του κλίματος και η δημιουργία μιας νέας ιπποδρομιακής κουλτούρας, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων της εταιρείας. Όπως έχει ήδη περιγραφεί, στόχος είναι η δημιουργία ενός ακμαίου ιπποδρομιακού κλάδου στην Ελλάδα, που θα αξιοποιεί τις διεθνείς βέλτιστες πρακτικές και θα εναρμονίζεται με τα διεθνή standards. Αυτός, περιλαμβάνει την διεξαγωγή ιπποδρομιών στο Μαρκόπουλο πάνω από μια φορά την εβδομάδα (σε πρώτη φάση), αυξημένο πληθυσμό αλόγων, πολύ πάνω από τα σημερινά ιστορικά χαμηλά του επίπεδα, υψηλό θέαμα αυξημένου ανταγωνισμού, σύγχρονες ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, πιστή εφαρμογή των κανόνων που ορίζει το υπεύθυνο παιχνίδι, ικανοποιημένους παίκτες και μια Ιπποδρομιακή Κοινότητα που θα ακμάσει ξανά. Επιπρόσθετα, όπως έχει επισημάνει χαρακτηριστικά ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ιπποδρομίες ΑΕ, Σπύρος Φωκάς, «θέτουμε τις βάσεις ώστε στο ορατό μέλλον να εξασφαλίσουμε από την Διεθνή Ομοσπονδία Οργανισμών Διεξαγωγής Ιπποδρομιών (IFHA) την πιστοποίηση που θα μας επιτρέψει να διοργανώσουμε διεθνείς ιπποδρομίες κορυφαίου επιπέδου στην Ελλάδα»

Στη δημοπρασία το παρόν έδωσε σύσσωμη η διοίκηση της «Ιπποδρομίες ΑΕ», με τους Σπύρο Φωκά Α’ Αντιπρόεδρο, Οδυσσέα Χριστοφόρου, Β΄ Αντιπρόεδρο, Κωνσταντίνο Αλεξόπουλο Chief Operations Officer, ο Πρόεδρος της ΦΕΕ Γιώργος Βαρδινογιάννης και δεκάδες μέλη της Ενώσεως που έχουν εκφράσει την ικανοποίησή τους για τις έως τώρα πρωτοβουλίες της νέας εταιρείας, καθώς και πλήθος παλαιών και νέων ιδιοκτητών.

Κάλπασε η δημοπρασία καθαρόαιμων στο Μαρκόπουλο 201772 photo

Σπύρος Φωκάς Α’ Αντιπρόεδρος Ιπποδρομίες ΑΕ

Υπενθυμίζεται πως η εταιρεία Ιπποδρομίες ΑΕ, μέλος του ομίλου ΟΠΑΠ, απέκτησε το αποκλειστικό δικαίωμα διοργάνωσης και διεξαγωγής επίγειου και διαδικτυακού αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα για 20 και για πέντε χρόνια αντίστοιχα. Σύμφωνα με αυτό το δικαίωμα, η εταιρεία αναλαμβάνει: α) την οργάνωση και διεξαγωγή ιπποδρομιών στην Ελλάδα, β) τη διοργάνωση και διεξαγωγή αμοιβαίων στοιχημάτων σε σχέση με τις διεξαγόμενες ιπποδρομίες στην Ελλάδα, γ) την ανάληψη δραστηριοτήτων συναφών προς τα ιπποδρομικά στοιχήματα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, δ) τη διοργάνωση και διεξαγωγή προσθέτου αμοιβαίου στοιχήματος επί ιπποδρομιών (sweepstake) και ε) τη διοργάνωση και διεξαγωγή αμοιβαίων στοιχημάτων επί ιπποδρομιών που διενεργούνται μέσω διαδικτύου. Όπως προβλέπεται από τη σύμβαση παραχώρησης, οι δραστηριότητες θα ξεκινήσουν εντός του Δεκεμβρίου.

Κάλπασε η δημοπρασία καθαρόαιμων στο Μαρκόπουλο 201773 photo

Κώστας Αλεξόπουλος COO Ιπποδρομίες ΑΕ , Γιώργος Βαρδινογιάννης Πρόεδρος ΦΕΕ, Σπύρος Φωκάς Α’ Αντιπρόεδρος Ιπποδρομίες ΑΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.