Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. και το Λιμενικό για τον μακελάρη του Ρέινα
05/01/2017 12:34
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. και το Λιμενικό για τον μακελάρη του Ρέινα

Οι αστυνομικές και λιμενικές αρχές στην Ελλάδα έχουν τεθεί σε επιφυλακή, καθώς δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο μακελάρης της Κωνσταντινούπολης να επιχειρήσει να έρθει στην Ελλάδα.

Μάλιστα στην ΕΛ.ΑΣ. έχει σημάνει συναγερμός και υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση. Με σχετικό έγγραφο, εξάλλου, εφιστάται η προσοχή όλων των αστυνομικών, ιδιαίτερα εκείνων που υπηρετούν σε συνοριακούς σταθμούς ή κοντά σε ακριτικές περιοχές ώστε, εφόσον εντοπιστεί άτομο που να μοιάζει με τον ύποπτο για τη σφαγή στο κλαμπ Ρέινα να γίνει άμεση κινητοποίηση.

Το έγγραφο της ΕΛΑΣ, που συνοδεύεται από φωτογραφία του μακελάρη αναφέρει ότι «με δεδομένο ότι ο δράστης της ένοπλης επίθεσης, που έλαβε χώρα την 01/01/2017 στην Κωνσταντινούπολη Τουρκίας, διαφεύγει της σύλληψης, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποπειραθεί να εισέλθει στη χώρα μας.

Κατόπιν τούτου και σε εκτέλεση της ανωτέρω σχετικής εντολής, σας διαβιβάζουμε φωτογραφία (από ανοιχτές πηγές) του φερόμενου ως δράστη της εν λόγω επίθεσης και παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας και ιδίως στις Υπηρεσίες Ελέγχου Διαβατηρίων, ούτως ώστε σε περίπτωση εντοπισμού ατόμου που προσομοιάζει με τον εικονιζόμενο στη συνημμένη φωτογραφία να υπάρξει άμεση κινητοποίηση των αρχών ασφαλείας της χώρας μας και άμεση ενημέρωση τόσο της Υπηρεσίας μας, όσο και της Διεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας/Α.Ε.Α. και της Δ.Α.Ε.Ε.Β.»

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα, πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στον τουρκικό Τύπο αναφέρουν ως ισχυρό ενδεχόμενο ο μακελάρης της Πόλης να έχει ήδη περάσει στην Ελλάδα.

eleftherostypos.gr