Σοκ: Λιντσάρουν πραξικοπηματίες, καταγγελίες για αποκεφαλισμούς (φωτό)
16/07/2016 16:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σοκ: Λιντσάρουν πραξικοπηματίες, καταγγελίες για αποκεφαλισμούς (φωτό)

Σοκαριστικές φωτογραφίες από λιντσαρίσματα στρατιωτών που πήραν μέρος στο πραξικόπημα έρχονται στο φως, Μάλιστα γίνονται καταγγελίες ακόμη και για αποκεφαλισμούς.

Στη γέφυρα του Βοσπόρου, όπου παραδόθηκαν μερικές δεκάδες στρατιώτες, έχοντας πρώτα αφήσει στο οδόστρωμα τα όπλα και την εξάρτυσή τους, γνώρισαν τον θυμό των πολιτών. Κάποιοι από αυτούς τους χτύπησαν, άλλοι δεν δίστασαν να τους ποδοπατήσουν, ενώ χαρακτηριστική είναι και η φωτογραφία που μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, με έναν άνδρα που μαστιγώνει στρατιώτες με μία ζώνη. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, λίντσαραν έναν στρατιώτη μέχρι θανάτου!

Ιδιαίτερη ανησυχία όμως προκαλεί και η πληροφορία που μεταδίδει μόνο ένα τουρκικό μέσο, το Sozcu, σύμφωνα με το οποίο υπάρχουν και αποκεφαλισμοί στρατιωτών! Πληροφορία που μέχρι στιγμής δεν μεταδίδει κανένα από τα διεθνή δίκτυα.

Στην Αγκυρα, δεκάδες πραξικοπηματίες έζησαν τον απόλυτο εξευτελισμό, καθώς αναγκάστηκαν να παραδοθούν γυμνοί, έχοντας βγάλει τις στολές τους, όταν αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το αρχηγείο του Στρατού το οποίο είχαν καταλάβει.

Φωτογραφίες: Hurriyet


Πηγή: iefimerida.gr, imerisia.gr