Σεκερίνσκα: H "Μακεδονία" έχει κρατήσει ήδη θέση στο τραπέζι του ΝΑΤΟ
29/12/2018 19:20
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σεκερίνσκα: H "Μακεδονία" έχει κρατήσει ήδη θέση στο τραπέζι του ΝΑΤΟ

"Ανακαλώντας το 2018, μπορούμε να είμαστε περήφανοι για ό,τι κατορθώσαμε […] δώσαμε τέλος στην απομόνωση της πατρίδας μας και ανοίξαμε το δρόμο για να γίνουμε ισότιμο μέλος της ισχυρότερης πολιτικοστρατιωτικής συμμαχίας. Η πρόσκληση του ΝΑΤΟ είναι στα χέρια μας, ολοκληρώσαμε επιτυχώς τις συνομιλίες ένταξης" αναφέρει στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά της η Σκοπιανή υπουργός Άμυνας, Ραντμίλα Σεκερίνσκα.

Ενσωματωμένο βίντεο
Радмила Шекеринска@Sekerinska

Во 2018 година се фокусиравме на иднината на Македонија како членка на европското семејство. Знаеме дека 2019 година мора да биде година за домашните реформи. Ве повикувам сите заедно да го кренеме македонското знаме во НАТО! Ви посакувам среќна Нова 2019 година!

Όπως μεταδίδει το kathimerini.gr, η Ραντμίλα Σεκερίνσκα σημείωσε ακόμα ότι "το 2018 ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ επισκέφθηκε τη "Μακεδονία" για πρώτη φορά σε 14 χρόνια και ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ (μας) επισκέφθηκε, δυο φορές, μετά πάνω από 10 χρόνια".

"Η "Μακεδονία" έχει ήδη κρατήσει θέση στο τραπέζι του ΝΑΤΟ" δήλωσε η Σκοπιανή υπουργός.

Επίσης, στο μήνυμα τονίζει ότι "το 2018 εστιάσαμε στο στόχο μας, η "Μακεδονία" να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής οικογένειας. Γνωρίζουμε ότι το 2019 πρέπει να εστιάσουμε σε μεταρρυθμίσεις στην πατρίδα"

Τέλος, με ανάρτησή της στο twitter η Ραντμίλα Σεκερίνσκα πρόσθεσε ότι "το 2018 εστιάσαμε στο μέλλον της "Μακεδονίας" ως μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας. Γνωρίζουμε ότι το 2019 πρέπει να είναι ένα έτος για εγχώριες μεταρρυθμίσεις. Σας καλώ όλους να σηκώσετε τη σημαία της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ! Σας εύχομαι ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2019!"

Πηγή:kathimerini.gr-capital.gr