Προκλητικό Τουρκικό δημοσίευμα για Καμμένο: Μας ξέφυγε στα Ίμια – Εχει ξεπεράσει τα όρια
26/03/2018 22:40
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Προκλητικό Τουρκικό δημοσίευμα για Καμμένο: Μας ξέφυγε στα Ίμια – Εχει ξεπεράσει τα όρια

Η τουρκική εφημερίδα Haber46 επιτίθεται στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, με δημοσίευμα με τον τίτλο «Ο υπουργός που ξέφυγε από τους Τούρκους στρατιώτες έχει ξεπεράσει τα όρια».

Το δημοσίευμα -με αφορμή τις δηλώσεις Καμμένου χθες, Κυριακή, μετά την στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, όταν απείλησε με «συντριβή» την Τουρκία- υποστηρίζει ότι η Ελλάδα αυξάνει κάθε μέρα τις προκλήσεις προς την Τουρκία.

«Οι αλαζονικές δηλώσεις της Ελλάδας σχετικά με την αύξηση της έντασης είναι αρκετά αποτελεσματικές. Μιλώντας σε στρατιωτική παρέλαση στην πρωτεύουσα της Ελλάδας για την 25η Μαρτίου, ο Έλληνας υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, έβαλε ως στόχο την Τουρκία» τονίζεται στο δημοσίευμα, που συνεχίζει, παραθέτοντας ένα απόσπασμα της ομιλίας του υπουργού και καταλήγοντας ότι «βρήκε το θράσος να απειλήσει την Τουρκία με τέτοιες εκφράσεις».

Στο τέλος του άρθρου τονίζουν ότι όταν ο Πάνος Καμμένος πήγε για την κατάθεση στεφάνου στην μνήμη του πληρώματος του ελικοπτέρου στα Ίμια «είδε τα τουρκικά στρατεύματα στην περιοχή και απομακρύνθηκε γρήγορα από την περιοχή χωρίς να κοιτάξει πίσω».

eleftherostypos.gr