Ο Κάμερον θέλει να παραιτηθεί τώρα – «Γιατί να ασχοληθώ εγώ με τα σ@@@»
25/06/2016 16:01
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Κάμερον θέλει να παραιτηθεί τώρα – «Γιατί να ασχοληθώ εγώ με τα σ@@@»

Με την έκφραση «Why should I do all the hard shit» («γιατί να φάω εγώ τα σκ..») απευθύνθηκε ο Ντέιβιντ Κάμερον στους συνεργάτες του αμέσως μετά τη χθεσινή ομιλία του με την οποία ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί σε τρεις μήνες, θέλοντας να δείξει ότι δεν σκοπεύει να είναι ο πολιτικός που θα βγάλει το φίδι από την τρύπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, αμέσως μετά τη φορτισμένη ομιλία του, στην οποία είχε κοντά του τη σύζυγό του Σαμάνθα, επέστρεψε στο νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ και πίσω από τις κλειστές πόρτες άρχισε να μιλάει στην ομάδα του για τις αποφάσεις που έλαβε. Οπως είπε δεν επιθυμεί να είναι εκείνος που θα αναλάβει τη δύσκολη διαδικασία του διαζυγίου από την ΕΕ και να παραιτηθεί μετά.

«Γιατί να φάω εγώ τα σκ… για κάποιον άλλο, απλώς και μόνο για να του παραδώσω στο πιάτο έτοιμη τη δουλειά;» είπε χαρακτηριστικά. Στενός συνεργάτης του κ. Κάμερον που ήταν μπροστά στη σκηνή, μετέφερε στην εφημερίδα Sun το κλίμα και είπε ότι εκείνη τη στιγμή οι παριστάμενοι ένιωσαν ότι όλα είχαν τελειώσει. «Φεύγει με αξιοπρέπεια και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς τους συνεργάτες του» ήταν η αποστροφή της πηγής που διατηρεί την ανωνυμία της.

eleftherostypos.gr