Νέο βίντεο του ISIS απειλεί και την Ελλάδα!
25/11/2015 14:38
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νέο βίντεο του ISIS απειλεί και την Ελλάδα!

Ένα νέο βίντεο στην αγγλική γλώσσα απειλεί τον αποκαλούμενο «συνασπισμού των διαβόλων» -ανάμεσά τους και την Ελλάδα! Η ταινία χλευάζει την Αμερική, υποστηρίζοντας ότι οι στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Αφγανιστάν και το Ιράκ έχουν «αποθαρρύνει» τα στρατεύματα. Κατά τη διάρκεια του τετράλεπτου βίντεο, που κυκλοφόρησε χθες on-line, μία εικόνα δείχνει τις σημαίες των 60 εθνών που οι τρομοκράτες θεωρούν ότι είναι μέρος ενός παγκόσμιου συνασπισμού εναντίον του Ισλαμικού Κράτους. Η Ελλάδα είναι μία από αυτές, μαζί με τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιαπωνία, τον Καναδά, τη Γαλλία και την Αυστραλία.

Μια φωνή ακούγεται να λέει: «Εμείς προσκυνάμε μόνο τον Αλλάχ. Αμερική, υποστηρίζεις ότι έχεις τον καλύτερο στρατό στην Ιστορία. Μπορεί να είναι αριθμητικά και από άποψης όπλων, αλλά οι στρατιώτες σου δεν έχουν τη βούληση και την αποφασιστικότητα, είναι ακόμη τρομαγμένοι από τις ήττες σε Αφγανιστάν και Ιράκ. Επιστρέφουν νεκροί ή με τάσεις αυτοκτονίας και πάνω από 6.500 τον χρόνο αυτοκτονούν». Στο νέο τους αυτό μήνυμα οι τζιχαντιστές κατηγορούν ακόμη τις ΗΠΑ ότι «μαγειρεύουν στοιχεία» για το πόσοι τζιχαντιστές σκοτώνονται και πόσους στόχους πετυχαίνουν, υποστηρίζοντας ότι το κάνουν για να στοιχειώνουν τα μυαλά των στρατιωτών τους.

Το βίντεο επίσης απειλεί τους συμμάχους που παλεύουν ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος. «Υπάρχει ένας συνασπισμός διαβόλων, με το Ιράν, την Τουρκία και τη Ρωσία να παίρνουν μέρος σε αυτόν. Αυτό συμβαίνει γιατί οι άπιστοι θα σας ενώσουν για να πολεμήσετε την αλήθεια. Εμπρός λοιπόν, ελάτε όλοι. Τα μέλη σας θα αυξήσουν την πίστη μας. Μετράμε τις συμμετοχές, οι οποίες, σύμφωνα με τον προφήτη μας, θα φτάσουν τις 80 και μετά οι φλόγες του πολέμου θα σας κάψουν στους λόφους του θανάτου. Εμπρός, συγκεντρώστε τους συμμάχους σας. Επιτεθείτε μας χωρίς αναβολή. Ο δικός μας σύμμαχος είναι ο μεγαλύτερος. Είναι ο Αλλάχ και όλη η δόξα τού ανήκει».

Το βίντεο τελειώνει με ένα απόσπασμα από το Κοράνι: «Αποφασίστε το σχέδιό σας, καλέστε τους συμμάχους σας. Μετά, μην το αφήσετε στο σκοτάδι. Μεταφέρετέ το σε μένα και μην το αναβάλετε». Το βίντεο των τρομοκρατών προειδοποιεί ότι η Αμερική θα πληρώσει το κόστος των επιθέσεων εναντίον του ISIS. Παρόμοια βίντεο, σύμφωνα με πληροφορίες, κυκλοφόρησαν ταυτόχρονα στα γαλλικά, τα ρώσικα και τα τούρκικα.

mirror.co.uk

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.