Μήνυμα Στόλτενμπεργκ σε Ζάεφ: Η πόρτα του ΝΑΤΟ είναι ανοιχτή, αλλά πρέπει να αποφασίσετε να μπείτε
06/09/2018 17:50
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μήνυμα Στόλτενμπεργκ σε Ζάεφ: Η πόρτα του ΝΑΤΟ είναι ανοιχτή, αλλά πρέπει να αποφασίσετε να μπείτε

s:11270:"

Η πόρτα του ΝΑΤΟ είναι ανοιχτή, αλλά μόνο ο λαός της χώρας μπορεί να αποφασίσει αν θα προχωρήσει μέσα, τόνισε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ μιλώντας νωρίτερα στα Σκόπια, αναφερόμενος στο δημοψήφισμα για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.

Σε λίγες εβδομάδες θα διεξάγεται ένα δημοψήφισμα για την ονομασία της χώρας. Η απόφαση είναι δική σας. Είναι πολύ σημαντικό να ακουστεί η φωνή σας, γι΄ αυτό ενθαρρύνω του πολίτες της χώρας να προσέλθουν στις κάλπες, τόνισε ο γγ του ΝΑΤΟ στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ.


Προβολή εικόνας στο Twitter
Oana Lungescu@NATOpress

#NATO’s door is open: but only the people of this country can decide to walk through it.

So your future is in your hands.
We wait for you in NATO! - Ve chekame vo NATO. </article></div> <aside class='ot-panel-block dark-scheme '><div class='title-block'><h2>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ</h2></div><div class='reviews-block lets-do-4 see-more'> <article class='item'><header class='item-header'> <img src=http://www.antinews.gr/media/2019/10/S/foto-ape-mpe_368.S.jpg alt='Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ'/> <span class='item-header-category second-child '><i class='fa fa-pencil'></i><span><a href='http://www.antinews.gr/action.read/kosmos/tin-proti-niki-gia-ti-sumfonia-gia-to-brexit-pistonetai-o-mporis-tzonson-alla-to-apotelesma-menei-idio/5.138008#comments'>30 ΣΧΟΛΙΑ</a></span></span> <span class='item-header-category '><i class='fa fa-clock-o'></i><span>23/10/2019 00:40</span></span></header><div class='item-content'><h3><a href='http://www.antinews.gr/action.read/kosmos/tin-proti-niki-gia-ti-sumfonia-gia-to-brexit-pistonetai-o-mporis-tzonson-alla-to-apotelesma-menei-idio/5.138008'>Tην πρώτη νίκη για τη Συμφωνία για το Brexit πιστώνεται ο Μπόρις Τζόνσον, αλλά το αποτέλεσμα μένει ίδιο</a></h3></div></article> <article class='item'><header class='item-header'> <img src=http://www.antinews.gr/media/2019/10/S/foto-ape-mpe_365.S.jpg alt='Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ'/> <span class='item-header-category second-child '><i class='fa fa-pencil'></i><span><a href='http://www.antinews.gr/action.read/kosmos/labrof-i-epixeirisi-pigi-eirinis-ftanei-sto-telos-tis/5.138013#comments'>17 ΣΧΟΛΙΑ</a></span></span> <span class='item-header-category '><i class='fa fa-clock-o'></i><span>22/10/2019 23:50</span></span></header><div class='item-content'><h3><a href='http://www.antinews.gr/action.read/kosmos/labrof-i-epixeirisi-pigi-eirinis-ftanei-sto-telos-tis/5.138013'>Λαβρόφ: Η επιχείρηση