Μήνυμα Στόλτενμπεργκ σε Ζάεφ: Η πόρτα του ΝΑΤΟ είναι ανοιχτή, αλλά πρέπει να αποφασίσετε να μπείτε
06/09/2018 17:50
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μήνυμα Στόλτενμπεργκ σε Ζάεφ: Η πόρτα του ΝΑΤΟ είναι ανοιχτή, αλλά πρέπει να αποφασίσετε να μπείτε

s:11270:"

Η πόρτα του ΝΑΤΟ είναι ανοιχτή, αλλά μόνο ο λαός της χώρας μπορεί να αποφασίσει αν θα προχωρήσει μέσα, τόνισε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ μιλώντας νωρίτερα στα Σκόπια, αναφερόμενος στο δημοψήφισμα για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.

Σε λίγες εβδομάδες θα διεξάγεται ένα δημοψήφισμα για την ονομασία της χώρας. Η απόφαση είναι δική σας. Είναι πολύ σημαντικό να ακουστεί η φωνή σας, γι΄ αυτό ενθαρρύνω του πολίτες της χώρας να προσέλθουν στις κάλπες, τόνισε ο γγ του ΝΑΤΟ στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ.


Προβολή εικόνας στο Twitter
Oana Lungescu@NATOpress

#NATO’s door is open: but only the people of this country can decide to walk through it.

So your future is in your hands.
We wait for you in NATO! - Ve chekame vo NATO. </article></div> <aside class='ot-panel-block dark-scheme '><div class='title-block'><h2>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ</h2></div><div class='reviews-block lets-do-4 see-more'> <article class='item'><header class='item-header'> <img src=http://www.antinews.gr/media/2019/05/S/o-tramp-metriazei-tin-uparksi-epikeimenis-apeilis-apo-to-iran.S.jpg alt='Ο Τραμπ μετριάζει την ύπαρξη επικείμενης απειλής από το Ιράν'/> <span class='item-header-category '><i class='fa fa-clock-o'></i><span>21/05/2019 13:00</span></span></header><div class='item-content'><h3><a href='http://www.antinews.gr/action.read/kosmos/o-tramp-metriazei-tin-uparksi-epikeimenis-apeilis-apo-to-iran/5.133283'>Ο Τραμπ μετριάζει την ύπαρξη επικείμενης απειλής από το Ιράν</a></h3></div></article> <article class='item'><header class='item-header'> <img src=http://www.antinews.gr/media/2019/05/S/benezouela-o-madouro-proteinei-proores-ekloges-gia-tin-ethnosuneleusi.S.jpg alt='Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο προτείνει πρόωρες εκλογές για την Εθνοσυνέλευση'/> <span class='item-header-category '><i class='fa fa-clock-o'></i><span>20/05/2019 23:50</span></span></header><div class='item-content'><h3><a href='http://www.antinews.gr/action.read/kosmos/benezouela-o-madouro-proteinei-proores-ekloges-gia-tin-ethnosuneleusi/5.133276'>Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο προτείνει πρόωρες εκλογές για την Εθνοσυνέλευση</a></h3></div></article> <article class='item'><header class='item-header'> <img src=http://www.antinews.gr/media/2019/05/S/oukrania-paraitithike-o-prothupourgos-gkroisman-logo-diafonion-me-ton-neo-proedro-zelenski.S.jpg alt='Ουκρανία: Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός Γκρόισμαν 20/05/2019 22:09