Με αφαίρεση άδειας απειλεί το NBC και άλλα τηλεοπτικά δίκτυα ο Trump
11/10/2017 19:31
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Με αφαίρεση άδειας απειλεί το NBC και άλλα τηλεοπτικά δίκτυα ο Trump

Με ανάκληση άδειας εκπομπής προγράμματος απειλεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump, το NBC και άλλα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα, κατηγορώντας τα για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Ειδικότερα, όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter "με όλες αυτές τις ψευδείς ειδήσεις που προέρχονται από το NBC και τα δίκτυα, σε ποια φάση είναι σκόπιμο να αμφισβητηθεί η άδειά τους; (Κάνουν) κακό στη χώρα!".

Follow

Donald J. Trump @realDonaldTrump

With all of the Fake News coming out of NBC and the Networks, at what point is it appropriate to challenge their License? Bad for country!

Twitter Ads info and privacy

Όπως προκύπτει από προηγούμενο tweet του προέδρου των ΗΠΑ, αυτό που τον ώθησε να προβεί σε αυτή την πρωτοφανή απειλή είναι ένα δημοσίευμα του NBC σύμφωνα με το οποίο ο Donald Trump σε συνάντηση που είχε με υψηλόβαθμος αξιωματούχος της εθνικής ασφάλειας, είχε ζητήσει να δεκαπλασιαστεί το πυρηνικό οπλοστάσιο των ΗΠΑ.

Ο Trump διέψευσε το δημοσίευμα γράφοντας ότι "το ψευδές NBC κατασκεύασε ένα δημοσίευμα ότι ήθελα τον δεκαπλασιασμό του πυρηνικού οπλοστασίου των ΗΠΑ. Καθαρή μυθοπλασία, που κατασκευάστηκε για να (με) μειώσει. NBC = CNN!".

Follow

Donald J. Trump @realDonaldTrump

Fake @NBCNews made up a story that I wanted a "tenfold" increase in our U.S. nuclear arsenal. Pure fiction, made up to demean. NBC = CNN!

capital.gr