Η Χίλαρι ζόμπι… και η υστερία σχετικά με την υγεία της
14/09/2016 18:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η Χίλαρι ζόμπι… και η υστερία σχετικά με την υγεία της

Τρία εγκεφαλικά, Αλτσχάιμερ, προβλήματα στο ήπαρ από το ποτό και θρομβώσεις: αυτός είναι σύμφωνα με το περιοδικό "National Enquirer" ο πλήρης ιατρικός φάκελος της Χίλαρι Κλίντον. Το νέο τεύχος παρουσιάζει την υποψήφια των Δημοκρατικών στο εξώφυλλο αμακιγιάριστη και την παρομοιάζει, λίγο-πολύ, με ζόμπι.

Οι θεωρίες συνωμοσίες για την υγεία της Κλίντον τα τελευταία εικοσιτετράωρα είναι αμέτρητες. Η επίσημη διάγνωση από το επιτελείο των Δημοκρατικών κάνει λόγο για πνευμονία. Χθες, ο Bennet Omalu, ένας διάσημος αμερικανός παθολόγος, έγραψε στο Twitter ότι μπορεί να την δηλητηρίασαν -με τονΤραμπ και τον Πούτιν μάλιστα να είναι οι βασικοί ύποπτοι. To δελτίο ειδήσεων του ABC News "την πέθανε", αφού ανακοίνωσε αμέσως μετά την κατάρρευση της στην τελετή της 11ης Σεπτεμβρίου: "Ξεκινάμε το δελτίο με το έκτατο περιστατικό του θανάτου της Χίλαρι Κλίντον".

Άλλοι πάλι υποστηρίζουν ότι η σωσίας της είναι αυτή που κάνει όλη τη δουλειά, εμφανίζοντας φωτογραφίες της όπου έχει χάσει δέκα κιλά από τη μια εμφάνιση στην άλλη και παρουσιάζοντας στα μέσα φωτογραφίες που την δείχνουν παράλληλα σε δύο μεριές! Την ίδια στιγμή, ένας πρώην αμερικανός αξιωματούχος του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, αποκάλυψε ότι η πρώην επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ υπέστη δύο μίνι εγκεφαλικά κατά τη διάρκεια της θητείας της στο υπουργείο.

Η Χίλαρι πάντως δεν είναι η μόνη που βρέθηκε σε δύσκολη θέση εξαιτίας προβλημάτων υγείας… Ο Τζον Μακέιν έχει ιστορικό κακοήθους μελανώματος, ο Ντικ Τσένι έπαθε πολλαπλά εμφράγματα, ενώ ο Τζ. Φ. Κένεντι έπασχε από την σπάνια νόσο του Αντισον. Ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος, πάλι, έκανε εμετό σε ένα επίσημο δείπνο στην Ιαπωνία.

newyorker.com, washingtonpost.com, libertywritersnews.com