Φάρατζ: Αυτή είναι η δική μας «Ημέρα Ανεξαρτησίας» - Ας ξεφορτωθούμε τη σημαία της Ευρώπης!
24/06/2016 13:40
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Φάρατζ: Αυτή είναι η δική μας «Ημέρα Ανεξαρτησίας» - Ας ξεφορτωθούμε τη σημαία της Ευρώπης!

Ο επικεφαλής του ακροδεξιού ευρωφοβικού Ukip Νάιτζελ Φάρατζ δήλωσε ότι «αρχίζει να ονειρεύεται ένα ανεξάρτητο Ηνωμένο Βασίλειο», τη στιγμή που η επιλογή της εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ενωση βρίσκεται στο 51,7% των ψήφων μετά την καταμέτρηση των ψήφων στις 200 από τις 382 περιφέρειες της χώρας.

«Αν οι προβλέψεις είναι τώρα σωστές, αυτή είναι μια νίκη των πραγματικών ανθρώπων, μια νίκη για τους κοινούς ανθρώπους, μια νίκη για τους τίμιους ανθρώπους. Παλέψαμε ενάντια στις πολυεθνικές, στις τράπεζες, στους μεγάλους πολιτικούς, στα ψέματα, στη διαφθορά και την εξαπάτηση και σήμερα με ειλικρίνεια, αξιοπρέπεια και πίστη στο έθνος, νομίζω πια ότι θα νικήσουμε.

Και το κάναμε χωρίς να παλέψουμε, χωρίς πέσει να πέσει ούτε μια σφαίρα. Ελπίζω αυτή η νίκη να φέρει το τέλος των αποτυχημένων πολιτικών και να μας φέρει σε μια Ευρώπη των κυρίαρχων κρατών, που διαπραγματεύονται μαζί. Ας κάνουμε την 23η Ιουνίου την ημέρα ανεξαρτησίας μας», είπε ο Φάρατζ και πρόσθεσε: «Πλέον, τολμώ να ονειρευτώ ότι ο ήλιος θα ανατείλει σε ένα ανεξάρτητο Ηνωμένο Βασίλειο».

«Το καταφέραμε για ολόκληρη την Ευρώπη. Ελπίζω ότι αυτή η νίκη θα διαλύσει αυτό το αποτυχημένο σχέδιο και θα μας οδηγήσει προς μία Ευρώπη κυρίαρχων κρατών».

«Ας ξεφορτωθούμε την ευρωπαϊκή σημαία, των Βρυξελλών και όλου αυτού του πράγματος που έχει αποτύχει. Ας ανακηρύξουμε την 23η Ιουνίου ημέρα της ανερξαρτησίας μας», δήλωσε ενώπιον ενός παραληρούντος πλήθους υποστηρικτών του Brexit.

imerisia.gr