Εικόνες ντροπής: Τούρκοι στρατιώτες φορούν γυναικεία εσώρουχα σε Σύρους πρόσφυγες
04/08/2017 12:56
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εικόνες ντροπής: Τούρκοι στρατιώτες φορούν γυναικεία εσώρουχα σε Σύρους πρόσφυγες

Ολοένα και περισσότερα είναι τα περιστατικά κακοποίησης Σύρων προσφύγων από Τούρκους στρατιώτες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας!

Εικόνες που ανέβασε την 1η Αυγούστου στο λογαριασμό του στο Twitter ο Σύρος δημοσιογράφος Ahmad Alkhatib εμφανίζουν τρεις άνδρες να φορούν φωσφοριζέ γυναικεία εσώρουχα, ενώ στα σώματά τους διακρίνονται μώλωπες και εκδορές.

1 Εικόνες ντροπής: Τούρκοι στρατιώτες φορούν γυναικεία εσώρουχα σε Σύρους πρόσφυγες

«Ξανά και ξανά Τούρκοι στρατιώτες προσβάλλουν Σύρους πρόσφυγες που προσπαθούν να περάσουν στην Τουρκία. Οι Σύροι ακόμη υβρίζονται», ήταν το σχόλιο του Alkhatib πάνω από τις φωτογραφίες που «ανέβασε» στο λογαριασμό του.

3 Εικόνες ντροπής: Τούρκοι στρατιώτες φορούν γυναικεία εσώρουχα σε Σύρους πρόσφυγες 2 Εικόνες ντροπής: Τούρκοι στρατιώτες φορούν γυναικεία εσώρουχα σε Σύρους πρόσφυγες

Οι φωτογραφίες αυτές λέγεται ότι έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο από από τους ίδιους τους στρατιώτες, λίγες ημέρες μετά τη σύλληψη τριών Τούρκων συναδέλφων τους για κακοποίηση Σύρων προσφύγων.

4 Εικόνες ντροπής: Τούρκοι στρατιώτες φορούν γυναικεία εσώρουχα σε Σύρους πρόσφυγες

Το περιστατικό θεωρείται ότι έλαβε χώρα στα σύνορα Συρίας – Τουρκίας, λίγες ημέρες αφότου Τούρκοι στρατιώτες συνελήφθησαν για κακοποίηση Σύρων προσφύγων.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε προ ημερών με άλλον έναν βασανισμό Σύρων προσφύγων

eleftherostypos.gr