Απίστευτη πρόκληση Τούρκου βουλευτή: Θα σηκώσω την τουρκική σημαία στα νησιά του Αιγαίου
08/12/2016 13:47
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απίστευτη πρόκληση Τούρκου βουλευτή: Θα σηκώσω την τουρκική σημαία στα νησιά του Αιγαίου

«Θα πάω στα νησιά και θα υψώσω την τουρκική σημαία. Μετά θα διπλώσω την ελληνική σημαία και θα τη στείλω με κούριερ στην ελληνική κυβέρνηση» δήλωσε ο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), Τανζού Οζτζάν, κατά την ομιλία του στην τουρκική βουλή.

Ακόμη μία δήλωση από την τουρκική πλευρά που έχει ως στόχο να κλιμακώσει περισσότερο τις σχέσεις της Ελλάδας και της Τουρκίας. Ολα τα κόμματα στην Τουρκία απευθυνόμενα στο τουρκικό ακροτατήριό τους κάνουν ότι μπορούν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να λαϊκίσουν σε βάρος της Ελλάδας.

Οι τουρκικές προκλήσεις τον τελευταίο καιρό είναι καθημερινό φαινόμενο και πλέον το θέμα δεν απασχολεί μόνο την Ελλάδα αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη. Ο επικεφαλής του κόμματος CHP πριν από λίγες ημέρες απευθυνόμενος, στον πρωθυπουργό της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ είχε αναρωτηθεί «θα πάρετε πίσω τα 18 νησιά ή όχι;». Είναι αυτά τα νησιά δικά μας; Είναι, λένε (σ.σ. η τουρκική κυβέρνηση). Θα πρέπει να σηκωθεί η σημαία μας εκεί; Ναι, απαντούν. Αλλά υπάρχει ακόμα εκεί η ελληνική σημαία, γιατί δεν παρεμβαίνετε;» αναρωτήθηκε ο Κιλιτσντάρογλου.

Νωρίτερα ο υπουργός Αμυνας της Ελλάδας Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε στυγνό δικτάτορα τον Ερντογάν.

eleftherostypos.gr