Χωρίς νερό τρεις μέρες το hotspot στην Κω
22/06/2016 12:00
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Χωρίς νερό τρεις μέρες το hotspot στην Κω

Χωρίς νερό έχει μείνει εδώ και τρεις μέρες το hotspot της Κω, ενώ το πρόβλημα, όπως καταγγέλλουν τεχνικοί της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης του δήμου Κω, οφείλεται σε αστοχίες της εταιρείας που ανέλαβε να φτιάξει το δίκτυο υδροδότησης του hotspot.

Ο δήμος του νησιού εδώ και δύο ημέρες καλύπτει τις ανάγκες υδροδότησης του hotspot μεταφέροντας νερό με βυτιοφόρα.

Ο Δήμος Κω, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, δεν ενημερώθηκε για το πρόβλημα από το αρμόδιο υπουργείο, αλλά από αστυνομικούς.

Καλεί, μάλιστα, τις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες να αναλάβουν τις ευθύνες τους αφού όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση «μέχρι σήμερα όλοι αυτοί δεν είχαν ούτε τη στοιχειώδη πρόνοια να ενημερώσουν το Δήμο για το πρόβλημα υδροδότησης του hot spot. Προφανώς για να προκληθεί ένταση και για να στοχοποιήσουν και πάλι το νησί μας» όπως υποστηρίζει.

«Η ανευθυνότητα τους ξεπερνάει κάθε όριο. Έφτιαξαν ένα hot spot, χωρίς εξοπλισμό, ζητώντας από τους ξενοδόχους του νησιού να το εξοπλίσουν. Και τώρα αποκαλύπτεται ότι υπάρχει ένα πολύ πιο σοβαρό πρόβλημα, όπως αυτό της υδροδότησης. Κατά τα άλλα, ο αρμόδιος υπουργός κ. Τόσκας, όταν δεν υβρίζει τη δημοτική αρχή και τους πολίτες της Κω, έχει το θράσος να μας κουνάει και το δάχτυλο» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου.

imerisia.gr