«Τσίπρα - Φίλη ακούστε το καλά φέρτε στις σχολές μας τα αποθεματικά» φωνάζουν οι φοιτητές στο κέντρο
05/11/2015 14:40
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Τσίπρα - Φίλη ακούστε το καλά φέρτε στις σχολές μας τα αποθεματικά» φωνάζουν οι φοιτητές στο κέντρο

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 13:00 η πορεία των περίπου 3.500 φοιτητών προς τη Βουλή. Οι διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα στα Προπύλαια, με κεντρικό τους σύνθημα: «Τσίπρα και Φίλη ακούστε το καλά φέρτε στις σχολές μας τα αποθεματικά».

Καθώς η πορεία των φοιτητών ανέβαινε προς το Σύνταγμα από την οδό Σταδίου, οι φοιτητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου άδειασαν μπροστά στην είσοδο του υπουργείου Εργασίας δύο καφάσια με ντομάτες.

Κατόπιν, όταν η πορεία έφτασε στο Σύνταγμα και συγκεκριμένα έξω από τον προαύλιο χώρο του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη, ομάδα φοιτητών άναψε καπνογόνα και σε ένδειξη διαμαρτυρίας έκαψε την σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ακολούθως, οι φοιτητές αποχώρησαν και ο κύριος όγκος της πορείας κατέβηκε προς τα Προπύλαια, όπου και ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο λίγο μετά τις 14:00.

Την ίδια ώρα εκπαιδευτικοί βρίσκονται έξω από το υπουργείο Εργασίας, προχωρώντας σε παράσταση διαμαρτυρίας. Οι εκπαιδευτικοί αντιδρούν στην φτωχοποίηση της Παιδείας και ζητούν κρατικό πρόγραμμα σίτισης και περίθαλψης για όλα τα παιδιά

protothema.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.