Το Υπ. Παιδείας πιστοποίησε ως Κέντρο δια Βίου Μάθησης ένα εργαστήρι… αστρολογίας
04/04/2017 12:47
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το Υπ. Παιδείας πιστοποίησε ως Κέντρο δια Βίου Μάθησης ένα εργαστήρι… αστρολογίας

Τώρα μπορείς κι εσύ να γίνεις μέντιουμ, σπουδάζοντας σε… πιστοποιημένο κέντρο.

Μετά από την ελληνική NASA (δείτε εδώ περισσότερα), η κυβέρνηση αποφάσισε να «εισχωρήσει» και στον χώρο της αστρολογίας. Αυτή τη φορά το υπουργείο Παιδείας πιστοποίησε σχολή αστρολογίας. Αποφάσισε, να ορίσει ως κέντρο δια βίου μάθησης, μια σχολή που ασχολείται με τα ζώδια, το κάρμα, την αριθμολογία κλπ!

Και μπορεί να μοιάζει με καθυστερημένο Πρωταπριλιάτικο αστείο, ωστόσο, τόσο το έγγραφο της Διαύγειας όσο και η ίδια η Σχολή επιβεβαιώνουν το περιστατικό!

Η «Αστροπαιδεία» που είναι εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών Αστρολογίας πιστοποιήθηκε ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης από το Υπουργείο Παιδείας με αρ Πρωτ ΔΑ/4205 από 08 /2 /2017 και πλέον υπάγεται στην εποπτεία του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) του Υπουργείου Παιδείας.

Τώρα γιατί το υπουργείο προχώρησε σε αυτή την κίνηση είναι απορίας άξιο, μιας και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει, γιατί να πιστοποιηθεί η διδασκαλία του κάρματος, των μοιραίων σχέσεων ανάμεσα σε συγκεκριμένα ζώδια, των ανάδρομων πλανητών αλλά και της σημασίας του ωροσκόπου.

eleftherostypos.gr