Την παραπομπή και προφυλάκιση Μαρινάκη προτείνει ο Εισαγγελέας
06/09/2016 13:31
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Την παραπομπή και προφυλάκιση Μαρινάκη προτείνει ο Εισαγγελέας

Η κάθαρση ήρθε. Την έφερε ο Παππάς και πλέον οι νταβατζήδες της ενημέρωσης έφυγαν. Όμως, όπως ακριβώς τα λέγαμε. Οι Πάμπλο Εσκομπάρ είναι εδώ. Η είδηση – βόμβα από τη Δικαιοσύνη έπεσε και προκαλεί ταραχή στο Μαξίμου.

Την προσωρινή κράτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη για την υπόθεση των στημένων παιχνιδιών στο ποδόσφαιρο ζητά ο εισαγγελέας Εφετών Σταμάτης Δασκαλόπουλος με παραπεμπτική σε δίκη πρότασή του προς το Συμβούλιο Εφετών.

Σύμφωνα με πηγές του Εφετείου, ο εισαγγελέας προτείνει να παραπεμφθεί σε δίκη ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και συγκατηγορούμενοί του στην υπόθεση για σωρεία κακουργηματικών πράξεων, που αφορούν τη «δράση εγκληματικής οργάνωσης».

Επίσης, φέρεται να εισηγείται στο Συμβούλιο Εφετών να διατάξει την προφυλάκιση του κ. Μαρινάκη, καθώς κρίνει ότι ο επιχειρηματίας δεν τήρησε τον όρο αποχής από τις δραστηριότητες της ομάδας, που του είχε επιβληθεί από την ανάκριση.

Κατά τον κ. Δασκαλόπουλο, η προφυλάκιση του επιχειρηματία είναι απαραίτητη για την πρόληψη τέλεσης νέων αδικημάτων.

Έχουμε και λέμε δηλαδή. Ο Μαρινάκης μπορεί να πάει φυλακή και σίγουρα παραπέμπεται σε δίκη. Ο Σαββίδης, αγνώστου προελεύσεως επενδυτής, που ήταν ο «λαγός» της κυβέρνησης στη διαδικασία, είναι ο πρώτος επιλαχών και μπορεί να πάρει την άδεια του Μαρινάκη.

Ο Αλαφούζος έχει πρόβλημα γιατί έχει δεσμευτεί η περιουσία του για 50 εκατ. ευρώ που είναι «άγνωστα».

Ο Καλογρίτσας είναι αμφίβολο αν και από που θα βρει τα λεφτά για την άδεια που πήρε.

Όλα τα... παπαδοπαίδια είναι εδώ. Η ανάπτυξη στην Ελλάδα έρχεται, είναι δίκαιη και μάλιστα χωρίς τους νταβατζήδες του παρελθόντος.