Την επόμενη να στήσουν ένα λυόμενο έξω από τη Βουλή
12/04/2017 14:16
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Την επόμενη να στήσουν ένα λυόμενο έξω από τη Βουλή

To είδαμε κι αυτό. Αναρχικοί καταλαμβάνουν χώρο της πλατείας Εξαρχείων και στήνουν ένα κοντέινερ το οποίο θα χρησιμοποιούν ως χώρο ενημέρωσης έναντι στην κρατική καταστολή, τις μαφίες, τον κοινωνικό κανιβαλισμό, όπως λέει η ανακοίνωση.

Το αυθαίρετο στην καρδιά των Εξαρχείων είναι πάνω σε τέσσερις τσιμεντόλιθους, έχει καταλάβει μεγάλο μέρος της πλατείας από το Σάββατο, αλλά από την κυβέρνηση, κάποιο αρμόδιο υπουργείο, την Αστυνομία, δεν υπάρχει καμιά κίνηση, καμιά αντίδραση. Να ρωτήσουν αν έχουν άδεια, αν ενοχλούν, τι ακριβώς κάνουν εκεί. Τα αυτονόητα σε ένα ευνομούμενο κράτος δηλαδή. Εκτός κι αν όποιος γουστάρει στήνει ένα περίπτερο ή μία… τροχοβίλα, όπου θέλει και δεν ρωτάει κανέναν. Την επόμενη να στήσουν ένα λυόμενο έξω από τη Βουλή, δίπλα στον άγνωστο στρατιώτη ώστε να έχουν και ταχεία… δράση όταν εμφανίζονται οι μπάχαλοι.

Ίσως πάλι να κάνουν πράξη το αίτημα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για ελεύθερο κάμπινγκ παντού. Διακοπές αποφάσισαν να κάνουν τα παιδιά τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι, γιατί να αντιδράσει ο Τόσκας;

Φαίνεται ότι η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να παραδώσει τα Εξάρχεια στους αναρχικούς. Γιατί δεν τους αφήνει να στήσουν και μια αποθήκη… πυρομαχικών, μολότοφ και άλλα τέτοια για να τα διευκολύνει τα δύσμοιρα που κουράζονται δουλεύοντας πρωί και βράδυ.

Τι να πει κανείς. Η χώρα δεν έχει σωτηρία, ό,τι κι αν λέμε εμείς.