«Θρίλερ» σε τράπεζα στον Πειραιά: Ληστές άνοιξαν θυρίδες κρατώντας ομήρους!
20/04/2017 20:50
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Θρίλερ» σε τράπεζα στον Πειραιά: Ληστές άνοιξαν θυρίδες κρατώντας ομήρους!

Συναγερμός έχει σημάνει μετά τη ληστεία θρίλερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης σε υποκατάστημα τράπεζας στον Πειραιά.

Ειδικότερα, τέσσερα άτομα εισέβαλαν στην τράπεζα Πειραιώς στην οδό Χατζηκυριάκου 27-31 στον Πειραιά, κρατώντας ομήρους πέντε εργαζόμενους και τρεις πελάτες που εκείνη την ώρα βρίσκονταν μέσα στο υποκατάστημα.

Οι 4 δράστες μπήκαν με κουκούλες και μάσκες σιλικόνης, ενώ οι τρεις από αυτούς κατευθύνθηκαν στο ημιυπόγειο που ήταν οι θυρίδες.

Εκεί με χρήση οξυγόνου, άνοιξαν δεκάδες θυρίδες και έκλεψαν σημαντικό χρηματικό ποσό, κοσμήματα και πολύτιμα αντικείμενα και διέφυγαν.

Εφυγαν από το υποκατάστημα περί τις 16:49, οπότε και πατήθηκε το μπουτόν ειδοποίησης των αρχών, έχοντας ληστέψει μεγάλο χρηματικό ποσό.

Καταθέτουν οι μάρτυρες

Φως στην υπόθεση της ένοπλης ληστείας αναμένεται να ρίξουν οι καταθέσεις των τριών πελατών και των πέντε υπαλλήλων που βρίσκονταν μέσα στο υποκατάστημα.

Καταθέσεις δεν αποκλείεται να ληφθούν και από περίοικους που ωστόσο δεν αντελήφθησαν άμεσα ότι γινόταν ληστεία εντός του υποκαταστήματος.

Την υπόθεση χειρίζονται έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δράστες, εκτός από αντικείμενα που απέσπασαν από τις θυρίδες της τράπεζας που βρίσκονταν στον ημιυπόγειο χώρο, πήραν χρήματα και από τα ταμεία. Μάλιστα, για να μπορέσουν να εργαστούν ανενόχλητοι στο χώρο επί τρεις ώρες όπου βρίσκονταν οι θυρίδες της τράπεζας με τη χρήση οξυγόνου, οδήγησαν τους ομήρους σε υπόγειο χώρο του καταστήματος.

Τα όπλα που χρησιμοποίησαν, σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, ήταν ένα μακρύκανο και ένα πιστόλι.

. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, για τους οποίους δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό το μέσο με το οποίο διέφυγαν.

imerisia.gr