«Θα κρατήσουμε την Ελλάδα μας ψηλά»: Συγκλόνισε πάλι με τα λόγια του ο πιλότος στη Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)
28/10/2016 16:00
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Θα κρατήσουμε την Ελλάδα μας ψηλά»: Συγκλόνισε πάλι με τα λόγια του ο πιλότος στη Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Για μια ακόμη φορά ο πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας που πέταξε πάνω από τη Θεσσαλονίκη με το F16 Block plus 52 της ομάδας αεοροπορικών επιδείξεων Ζευς κατάφερε να συγκινήσει και να κερδίσει τις εντυπώσεις.

«Καλημέρα Ελλάδα, με ιδιαίτερη συγκίνηση και περηφάνια θα κρατήσουμε τη σημαία μας ψηλά, την Ελλάδα μας ψηλά. Χρόνια πολλά Θεσσαλονίκη, χρόνια πολλά Ελλάδα» ήταν το μήνυμα που έστειλε από το κόκπιτ ο επισμηναγός Σωτήρης Στράλης, ο οποίος έχει πάνω από 1.500 ώρες πτήσης με F16.

Στον επισμηναγό Στράλη απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε η υπέρμαχος στρατηγός να προστατεύει τις ένοπλες δυνάμεις.

Από την πλευρά του, ο αξιωματικός που έκανε την παρουσίαση από το έδαφος αφιέρωσε την επίδειξη της ομάδας Ζευς «σε όσους έδωσαν τη ζωή τους για να υπερασπιστούν την πατρίδας μας αλλά και στις οικογένειες μας».


Υπενθυμίζεται ότι ο επισμηναγός Στράλης είχε εντυπωσιάσει και το 2014 όταν είχε δημιουργήσει αίσθηση η φράση «Χρόνια πολλά Μακεδονία, χρόνια πολλά Θεσσαλονίκη, χρόνια πολλά Ελλάδα. Η ελληνική ομάδα αεροπορικών επιδείξεων, εύχεται σε όλους τους Έλληνες χρόνια πολλά, σηκώστε το κεφάλι ψηλά».

imerisia.gr