Συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου στα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ
22/12/2015 16:18
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου στα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ

Τρεις χιλιάδες χριστουγεννιάτικες ευχές παιδιών από το «Μαζί για το παιδί» γίνονται πραγματικότητα

Πόλος έλξης για εκατοντάδες πολίτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι αυτές τις ημέρες οι τρεις Χριστουγεννιάτικες Εκθέσεις Ζωγραφικής που έχει δημιουργήσει ο ΟΠΑΠ στα εμπορικά πολυκαταστήματα The Mall Athens, Athens Metro Mall και Mediterranean Cosmos. Ο ένας μετά τον άλλο για δεύτερη συνεχή χρονιά ανταποκρίνονται θετικά στο κάλεσμα του ΟΠΑΠ και σπεύδουν να επιλέξουν τα Ευχοστολίδια που έχουν ζωγραφίσει τα 3.000 παιδιά της ένωσης «Μαζί για το Παιδί», ώστε να υλοποιήσουν την χριστουγεννιάτικη τους ευχή.

Συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου στα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ 202824 photo

Πάρε κι’ εσύ ένα Ευχοστολίδι

Τα Ευχοστολίδια είναι μια μεγάλη ζωντανή γιορτή προσφοράς και αγάπης. Τα παιδιά από το «Μαζί για το Παιδί» έχουν αποτυπώσει σε ζωγραφιές το δώρο που θέλουν να λάβουν αυτά τα Χριστούγεννα, και έχουν γράψει τη δική τους Χριστουγεννιάτικη ευχή. Όσοι λοιπόν βρεθείτε στα τρία πολυκαταστήματα έχετε τη δυνατότητα να δείτε από κοντά αυτές τις ευχές στις ζωγραφιές και να τις εκπληρώσετε. Αγοράζετε το δώρο που απεικονίζεται και με την παράδοση του, στις Χριστουγεννιάτικες εκθέσεις του ΟΠΑΠ σε κάθε πολυκατάστημα, θα λάβετε ως αναμνηστικό δώρο τη ζωγραφιά των παιδιών. Τα Ευχοστολίδια ολοκληρώνονται στις 5 Ιανουαρίου 2016.

Ο ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας, συνεχίζει παράλληλα τα έργα υποδομής και ενισχύει τη λειτουργία των φορέων και των ιδρυμάτων που υποστηρίζουν τα παιδιά. Μέχρι τις αρχές του 2016 η εταιρεία θα υλοποιήσει κατασκευαστικές και επισκευαστικές εργασίες, καθώς και εργασίες συντήρησης, προμήθειας τεχνολογικού εξοπλισμού και εκσυγχρονισμού υπηρεσιών και εγκαταστάσεων της ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου στα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ 202825 photo

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.