Συγκίνησε και πάλι ο πιλότος του F16 στην παρέλαση - Το μήνυμα προς τους Ελληνες (video)
28/10/2015 14:02
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συγκίνησε και πάλι ο πιλότος του F16 στην παρέλαση - Το μήνυμα προς τους Ελληνες (video)

Συγκίνησε και φέτος το Πανελλήνιο, στο πλαίσιο της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, το μήνυμα του πιλότου του F16 που πραγματοποίησε εκπληκτικούς ελιγμούς πάνω από την πόλη και τον Θερμαϊκό.

«Ενωμένοι, δυνατοί και περήφανοι θα συνεχίσουμε. Χρόνια πολλά Ελλάδα», είπε ο χειριστής του αεροσκάφους. Στο κοκπιτ του F16 βρισκόταν ο σμηναγός Θεοχαρόπουλος Λουκάς, με περισσότερες από 1500 ωρες πτήσης. Ο ίδιος άνθρωπος που πέρυσι τέτοια μέρα είχε συγλονίσει και πάλι τους Ελληνες, προτρέποντάς τους να κρατήσουν ψηλά το κεφάλι.

Νωρίτερα, είχε καταπλήξει τους παρευρισκόμενους και τους τηλεθεατές με τους ελιγμούς που πραγματοποιούσε κυριολεκτικά πάνω από τα κεφάλια τους.

Εμφανώς συγκινημένος και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλος, στο διάλογο που είχε με τον σμηναγό: «Κύριε Σμηναγέ, Τα φτερά σας σκεπάζουν την Χώρα και τον Λαό μας. Να είσθε υπερήφανοι για την εθνική αποστολή σας. Ο Θεός μαζί σας».

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.