Στο νοσοκομείο αστυνομικός μετά από συμπλοκή με το ΠΑΜΕ στο Μαξίμου
10/01/2018 12:40
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στο νοσοκομείο αστυνομικός μετά από συμπλοκή με το ΠΑΜΕ στο Μαξίμου

Στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο μεταφέρθηκε αστυνομικός της ομάδας ΟΠΚΕ που βρισκόταν το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο αστυνομικός έχει δεχθεί χτύπημα στο μάτι κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας του ΠΆΜΕ σήμερα το πρωί έξω από το πρωθυπουργικό γραφείο βρίσκεται στο στρατιωτικό νοσοκομείο, χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός κίνδυνος.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, λίγο μετά τις 8 το πρωί της Τετάρτης όταν και έφτασε το πούλμαν που μετέφερε τα μέλη του ΠΑΜΕ στην Ηρώδου Αττικού, ο αστυνομικός που βρισκόταν σε υπηρεσία εκείνη την ώρα στο σημείο, δέχτηκε επίθεση σε μια μικροσυμπλοκή, προσπαθώντας να εμποδίσει τα μέλη να φτάσουν στο Μέγαρο.

Λίγο μετά τις 08:30 το πρωί και έως τις 10:00 περίπου τα μέλη του ΠΑΜΕ έφτασαν ακριβώς έξω από την κεντρική πύλη του Μαξίμου και ανάρτησαν πανό με κεντρικό σύνθημα το «Κάτω τα χέρια από την απεργία» και παρέμειναν εκεί φωνάζοντας συνθήματα, με την ισχυρή αστυνομική δύναμη να παρακολουθεί.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Αυτή τη στιγμή εργαζόμενοι από δεκάδες σωματεία του Ιδιωτικού και του Δημόσιου τομέα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, πραγματοποιούν δυναμική παρέμβαση στo Mέγαρο Μαξίμου καλώντας την κυβέρνηση να αποσύρει εδώ και τώρα το άθλιο πολυνομοσχέδιο που τσακίζει το δικαίωμα στην απεργία και φέρνει επέκταση των πλειστηριασμών.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παίρνοντας τη σκυτάλη από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, υλοποιεί με σθένος ότι εκκρεμότητες είχαν αφήσει. Προχωράει κατά γράμμα όλες τις παραγγελίες του μεγάλου κεφαλαίου, φέρνοντας νέο γύρο ασφυκτικών μέτρων «δημοσιονομικής προσαρμογής» αλλά και καταστολής των εργατικών-λαϊκών αγώνων. Χέρι-χέρι με τη Νέα Δημοκρατία συμβαδίζουν και ψηφίζουν μέτρα απέναντι στη ζωή και τις ανάγκες του εργαζόμενου λαού, χτυπώντας παράλληλα την καρδιά των εργατικών-λαϊκών αγώνων, το δικαίωμα στην απεργία.

Το ΠΑΜΕ καλεί σε καθημερινή, μαζική, μαχητική, αγωνιστική δράση τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τη νεολαία, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους αγρότες, τους ελευθεροεπαγγελματίες, όλο το λαό. Καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να στηρίξουν την ΑΠΕΡΓΙΑ των Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων και να αυξηθούν οι αποφάσεις συμμετοχής για την Παρασκευή 12 Γενάρη (12μμ Ομόνοια), ημέρα που το πολυνομοσχέδιο θα βρίσκεται για συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής.

Τη Δευτέρα 15 Γενάρη μέρα ψήφισης των μέτρων, το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία σε μεγάλο συλλαλητήριο στις 6μμ στην Ομόνοια.

eleftherostypos.gr