Στο Ιπποκράτειο μετά από αδιαθεσία ο Π. Πολάκης
24/08/2017 21:09
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στο Ιπποκράτειο μετά από αδιαθεσία ο Π. Πολάκης

Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το μεσημέρι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε, ενώ φαίνεται να παρουσίασε αρρυθμίες. Ο αναπλ. υπουργός μεταφέρθηκε στην καρδιολογική πανεπιστημιακή κλινική, όπου έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, δεδομένου πως παρουσίαζε συμπτώματα κολπικής μαρμαρυγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία και καθαρά για προληπτικούς λόγους έχει μεταφερθεί στη μονάδα εμφραγμάτων.

"Περαστικά από καρδιάς", μέσω twitter, ευχήθηκε στον κ. Πολάκη ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας

"Καμία ανησυχία δεν εμπνέει η κατάσταση της υγείας του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, ο οποίος κατόπιν αδιαθεσίας που αισθάνθηκε σήμερα το πρωί μετέβη στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις" όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

Με την ολοκλήρωση των εξετάσεων ο αναπληρωτής υπουργός θα εξέλθει του νοσοκομείου αργότερα απόψε, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

"Ολα πρύμα"

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook από το νοσοκομείο, ο Παύλος Πολάκης αναφέρει: "ΟΛΑ ΠΡΥΜΑ .Μην ανησυχείτε
,εχουμε πολλα να κάνουμε ακόμα .....
Ευχαριστω όλους σας για το ενδιαφέρον και τις ευχές ,με συγκινήσατε .
Ευχαριστω πολύ τους γιατρούς της καρδιολογικής κλινικής και μονάδας του Ιπποκράτειου"

capital.gr