«Πόλεμος» Πολάκη με σεισμοπαθή της Λέσβου: «Με αφήσατε αβοήθητο» [βίντεο]
15/06/2017 13:22
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Πόλεμος» Πολάκη με σεισμοπαθή της Λέσβου: «Με αφήσατε αβοήθητο» [βίντεο]

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει η καταγγελία του τραυματία από τον σεισμό της Λέσβου Γιώργου Βαληλή που έχασε την γυναίκα του περί αδιαφορίας του υπουργείου υγείας για την διακομιδή του σε νοσοκομείο.

Ο άνδρας που έχασε τη γυναίκα του από τον σεισμό και υπέστη ο ίδιος κάταγμα κοτύλης, μεταφέρθηκε όπως δήλωσε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο λιμάνι της Μυτιλήνης αλλά αναγκάστηκε να ταξιδέψει για Πειραιά με το πλοίο της γραμμής με δικά του έξοδα και ασυνόδευτος.

Όπως μιλώντας στον Alpha και τον ΑΝΤ1 ο τραυματίας αναγκάστηκε να δανειστεί χρήματα από φίλους και συγχωριανούς του για να μπορέσει να αγοράσει το εισιτήριο του πλοίου και ύστερα από δέκα ώρες, έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά. Εκεί – και ενώ έχει υποστεί αποκόλληση ποδιού από τη λεκάνη – περίμενε περισσότερο από μία ώρα μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο για να τον παραλάβει…

Η απάντηση του Παύλου Πολάκη ήρθε μέσω Facebook. Ο αναπληρωτής υπουργός έγραψε, μεταξύ ύβρεων για τα ΜΜΕ, ότι το περιστατικό δεν ήταν επείγον για να γίνει αεροδιακομιδή η πλωτή διακομιδή με το ΕΚΑΒ, και δεν υπήρχε ανάγκη συνοδείας γιατρού.

Όπως αναφέρει, ο ασθενής ήταν σταθερός, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το νοσοκομείο του νησιού στο λιμάνι, επιβιβάστηκε στο καραβι της γραμμής και στον Πειραιά επιβιβάστηκε σε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπως είχαν κανονίσει οι γιατροί από τη Μυτιλήνη για να χειρουργηθεί προγραμματισμένα.

Φυσικά από την ανάρτηση του δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα «κοσμητικά»« επίθετα για τα ΜΜΕ κάνοντας λόγο για “συμμορία εκτελεστών της διαπλοκής” και “καλοταϊσμένα παράσιτα”.


eleftherostypos.gr