Πολάκης μαινόμενος κατά ΙΣΑ και Πατούλη για την αιμορροϊδεκτομή στη Σαντορίνη: «Κλήθηκα ως επιστήμονας...»
06/08/2016 19:10
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πολάκης μαινόμενος κατά ΙΣΑ και Πατούλη για την αιμορροϊδεκτομή στη Σαντορίνη: «Κλήθηκα ως επιστήμονας...»

Σε υψηλούς τόνους ήταν η απάντηση που έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης στην ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών που επέκρινε την παρουσία του υπουργού σε χειρουργική επέμβαση που πραγματοποιήθηκε σε νοσοκομείο της Σαντορίνης, θέτοντας ζήτημα νομιμότητας.

Με ανάρτηση στο Facebook, ο κ. Πολάκης επιτίθεται στον Ιατρικό Σύλλογο και προσωπικά στον Πρόεδρό του, τον κ. Πατούλη, και σημειώνει ότι κλήθηκε για βοήθεια ως επιστήμονας στην αιμορροϊδεκτομή.

Αναφέρει:

«Στην απαράδεκτη, γελοία και μίζερη ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνων (δηλ. του Πατουλη συγκεκριμένα, ο οποίος μετά που έχασε την πρόσβαση στο υπουργείο υγείας που είχε επι Αδώνι -Βορίδη εχει πάθει παράκρουση απώλειας εξουσίας)

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ: Το ότι έκλεισα το Ιατρείο μου και τα βιβλία της επαγγελματικής μου δραστηριότητας ως οφειλα μετά που έγινε υπουργός ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι απώλεσα την επιστημονική μου ιδιότητα και την ειδίκευση μου στη χειρουργική την οποία Υποχρεούμαι να χρησιμοποιώ όταν κληθώ για βοήθεια είτε από ασθενή, είτε από συνάδελφο γιατρό όπως επιβάλλει άλλωστε ο όρκος του Ιπποκρατη.

ΥΓ 1 με κάτι τέτοιες ανακοινώσεις καταλαβαίνει κανείς το φθόνο και το μίσος που κρύβει η ψυχή του βολεμένου μικροαστού που ακούμπησε όλη του την ύπαρξη στο να είναι η θεραπαινιδα της εξουσίας ,αποκτώντας αξία που ποτέ δε θα κατακτούσε με τις δικές του ηθικές ,πνευματικές η επιστημονικές δυνάμεις.

ΥΓ2 θέλω να μάθω τι στάση κράτησαν οι άλλες παρατάξεις στον ΙΣΑ στην ανακοίνωση αυτή και ειδικά οι αριστερές».

imerisia.gr