Πικραμένη... η Lady
09/03/2017 22:08
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πικραμένη... η Lady

Συγκλονισμένοι διαβάσαμε την είδηση της ημέρας. Τη δήλωση παραίτησης από την θέση της ως πρέσβειρα εκ προσωπικοτήτων της Γιάννας Αγγελοπούλου.

Στη δήλωσή της η κα. Αγγελοπούλου αφήνει αιχμές για την κυβέρνηση αναφέροντας «Είμαι υποχρεωμένη να αποποιηθώ».

Τονίζει συγκεκριμένα:

«Μετά την σειρά ενεργειών και παραλείψεων που αφορούν την ιδιότητά μου ως Πρέσβεως εκ Προσωπικοτήτων που κατέχω από το 1998 και την έκδοση του διπλωματικού διαβατηρίου που παρακολουθεί την ιδιότητα αυτή, είμαι υποχρεωμένη να αποποιηθώ. Την ανάθεση αυτή την εξέλαβα πάντα ως αναγνώριση στο πρόσωπό μου και αντίστοιχα, με όλες μου τις δυνάμεις, όλα αυτά τα χρόνια, προσέφερα στην χώρα μου εν γνώσει όλων των Κυβερνήσεων.

Ποτέ δεν ζήτησα τίποτε από κανέναν.

Συνεχίζω, πέραν των εκάστοτε κυβερνητικών συμπεριφορών, να προσφέρω και να υπηρετώ αυτό που κρίνω ως σημαντικό για την χώρα μας».

Πικραμένη η Γιάννα; Από ποιον και γιατί άραγε; Από την κυβέρνηση και τον αγαπημένο της Αλέξη; Διότι απ' ότι ξέρουμε, η οικογένεια Αγγελόπουλου και άλλες πλούσιες οικογένειες αυτού του τόπου έκαναν... σέρβις στον Τσίπρα όταν ήταν ακόμη ένας φέρελπις πολιτικός με ταγάρι. Αυτοί τον έκαναν... συστημικό, τον έβαλαν στα σαλόνια, τον ανέδειξαν, γενικώς τον αποδέχθηκαν ως την ελπίδα του πολιτικού συστήματος απέναντι στη «μούχλα» των παλαιών πολιτικών κομμάτων.

Να ξεχάσουμε ακόμη και τον ΣΕΒ που τον υποδεχόταν ως νέο Μεσσία της οικονομίας και του επιχειρείν; Τότε που ο Σαμαράς τους έπεφτε βαρύς;

Ή μήπως να ξεχάσουμε ότι κάποιοι από αυτούς χρηματοδότησαν τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά γι' αυτό δεν υπάρχουν αποδείξεις;

Πολύ αργά για δάκρυα και για κινήσεις απογοήτευσης από τις πλούσιες φαμίλιες που αγκάλιασαν το αριστερό παιδί νομίζοντας ότι η χώρα θα είναι καλά στα χέρια του. Έχουν μεγάλη ευθύνη για τη διάλυση της χώρας όλοι όσοι έβγαλαν στον αφρό τον νυν πρωθυπουργό και τώρα που κατάλαβαν πόσο λίγος είναι τον αδειάζουν. Όμως, τώρα είναι αργά. Η ζημιά έχει γίνει και όσες Γιάννες κι αν φύγουν, αν διαμαρτυρηθούν, αν χτυπηθούν για το λάθος που κατάλαβαν πως έκαναν η κυβέρνηση είναι αυτή που είναι και δύσκολα θα την ξεφορτωθούμε.