Περιμένουμε με ανυπομονησία τον ΣΥΡΙΖΑ να εκδώσει μια ανακοίνωση καταδίκης της φτώχειας
28/01/2016 12:36
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Περιμένουμε με ανυπομονησία τον ΣΥΡΙΖΑ να εκδώσει μια ανακοίνωση καταδίκης της φτώχειας

Διαβάζουμε το χθεσινό ρεπορτάζ: «Δραματικές εικόνες εκτυλίχθηκαν στη λαϊκή αγορά του Κολωνού, όπου οι παραγωγοί είχαν αποφασίσει να μοιράσουν δωρεάν 50 τόνους φρούτων και λαχανικών, διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό. Τα προϊόντα που μοιράστηκαν δωρεάν εξαφανίστηκαν μέσα σε μόλις 20 λεπτά, με τις εικόνες από τη διανομή να κάνουν το γύρο του Διαδικτύου.Δραματικές εικόνες της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα...»

Περιμένουμε με ανυπομονησία τον ΣΥΡΙΖΑ να εκδώσει μια ανακοίνωση καταδίκης της φτώχειας και των εικόνων ντροπής στη σύγχρονη Ελλάδα. Περιμένουμε τον Τσίπρα να βγει και να κάνει διάγγελμα, να λέει «φτάνει πια με τη φτώχεια στην Ελλάδα. Φτάνει πια με την ανθρωπιστική κρίση».

Θα περιμένουμε πολύ. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση απλά δε βλέπουν καλά πλέον. Έχουν τα γυαλιά της εξουσίας και δεν ασχολούνται με τα όσα περνά ο κόσμος. Ούτε βεβαίως τα παπαγαλάκια της Αριστεράς βλέπουν σήμερα κρίση, συσσίτια, πείνα και δυστυχία. Αυτά μόνο επί Σαμαρά γίνονταν, επί Τσίπρα έχουν εξαλειφθεί.

Τότε έβγαιναν όλα τα πρωτοπαλίκαρα του ΣΥΡΙΖΑ και ούρλιαζαν στα κανάλια (που τώρα θεωρούν διαπλεκόμενα) ότι η Ελλάδα έγινε τριτοκοσμική χώρα, ότι έχει εξαθλιωθεί, ότι η κυβέρνηση της ΝΔ έχει καταστρέψει την κοινωνία και άλλα τέτοια. Όμως, όλα εδώ πληρώνονται. Τα συσσίτια, τα μαγκάλια που σκοτώνουν, οι συνταξιούχοι που αυτοκτονούν δεν είναι δημιούργημα καμιάς κυβέρνησης. Είναι το αποτέλεσμα μιας σφοδρής οικονομικής κρίσης που συνεχίζεται με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ. Θα μπορούσαμε να μιλούσαμε για καλύτερες μέρες τώρα αν δεν πέρναγε ο «τυφώνας Αλέξης» πάνω από την Ελλάδα.

Όλα τα υπόλοιπα είναι υποκρισία και αριστερός φασισμός.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Sea Loyalty avatar
    Sea Loyalty 28/01/2016 14:01:11

    Εχουμε περάσει σε φάση ακυβερνησίας πιά, δεν υπάρχει κανένας συντονισμός της κυβέρνησης (ε όχι να περιμένουμε και έργο) τουλάχιστον στα τυπικά, η παράγκα του τσίπρα μπάζει πλέον από παντού, είναι θέμα χρόνου η κατάρρευσή τους. Το ζήτημα που τίθεται είναι τι είναι καλύτερο για την χώρα, μιά κυβέρνηση συμμετοχική ή ξανά εκλογές? Οπως και να εξελιχτεί το πράγμα, υπάρχει ένας υπόκωφος θόρυβος από παντού, ένα υπόγειο ποτάμι λάβας όμως, γι αυτό κινείται και αργά. Αλοίμονο όταν θα βρει διέξοδο. Γιατί χωρίς ψωμί και νερό μπορείς να κάτσεις ή μπορεί και να αποφασίσεις να πεθάνεις, όμως χωρίς αξιοπρέπεια και πατρίδα δεν μπορείς να πορευτείς. Γι αυτό ότι θα γίνει θα έχει πλέον σχέση με τα δύο αυτά συστατικά και δεν θα είναι ούτε ενάντια σε πολιτικά κόμματα ούτε σε ιδεολογίες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.