Περίεργη ανάρτηση του γιου της εισαγγελέως Τσατάνη: Συγχωρώ τους Πυρήνες, άλλους όχι…
16/10/2016 22:52
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Περίεργη ανάρτηση του γιου της εισαγγελέως Τσατάνη: Συγχωρώ τους Πυρήνες, άλλους όχι…

Μια ανάρτηση που αφήνει πολλές αιχμές έκανε ο γιος της εισαγγελέως Εφετών Γεωργίας Τσατάνη, Γιώργος Γρηγοράκης, με αφορμή τη βομβιστική επίθεση στην οδό Ιπποκράτους.

«Την έκρηξη της βόμβας αυτής την προκάλεσαν έμμεσα πολλοί παράγοντες. Παραπλανήσατε τον κόσμο στο να χτίσει μια συγκεκριμένη εικόνα της μητέρας μου, με σκοπό την ηθική εξόντωση της», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Αν και γενικά αποφεύγω να δημοσιεύω στο Facebook λεπτά και προσωπικά ζητήματα, τα τελευταία γεγονότα ξεπερνάνε τα όρια της υπομονής μου.

Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω όσα άτομα ήταν κοντά μου, αλλά και όσα άτομα ενδιαφέρθηκαν να στείλουν ένα μήνυμα για να διαπιστώσουν ότι εγώ και η μητέρα μου δεν είχαμε την τύχη της μικρής Αννούλας.

Τον τελευταίο χρόνο εγώ και ή οικογένεια μου έχουμε δεχτεί έναν πρωτόγνωρο γκεμπελικό πόλεμο. Από που ξεκίνησε και γιατί είναι μια ιστορία που αφορά την μητέρα μου και τους εμπλεκόμενους.

Μπορώ όμως να σας περιγράψω το πως βίωσα αυτόν τον πόλεμο. Κάποια πρόσωπα επέλεξαν να ξεπεράσουν τα όρια και να σημάνουν έτσι οι καμπάνες ενός άγριου πολέμου. Και εκεί κάπου ξεκίνησαν να ξεπετάγονται σαν μανιτάρια τα πρώτα άρθρα που στοχοποιούσαν την μητέρα μου.

Σκοπός αυτών να διαβάλουν πλήρως την μητέρα μου, προβάλλοντας την ως την θηλυκή έκδοση κακοποιών από γκανγκστερικές ταινίες. Το τι είναι η μητέρα μου σε προσωπικό, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο δεν με ενδιαφέρει καθόλου να το προβάλλω. Όσοι είναι κοντά της γνωρίζουν πολύ καλά τι εστί Γεωργία Τσατάνη. Μέχρι και εχθές μπορούσα να δεχτώ τα περισσότερα βρομόλογα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Όχι μόνο δεν σεβάστηκαν το γεγονός ότι μερικές ώρες πριν η μητέρα μου (αλλά και οι κάτοικοι της Οδούς Ιπποκράτους) παρά τρίχα δεν βρέθηκαν νεκροί, αλλά μερικοί έτρεξαν στο γραφείο τους (μάλλον ξενύχτησαν από το άγχος τους…) για να συντάξουν άρθρα τα οποία υπονοούν οτι η μητέρα μου επωφελήθηκε από την έκρηξη της βόμβας.

Την έκρηξη της βόμβας αυτής την προκάλεσαν έμμεσα πολλοί παράγοντες. Παραπλανήσατε τον κόσμο στο να χτίσει μια συγκεκριμένη εικόνα της μητέρας μου, με σκοπό την ηθική εξόντωση της.

Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου μόνο αποτροπιασμό μπορώ να αισθανθώ για όλους εσάς που παραλίγο να αποτελέσουν καταλύτη στην δολοφονία της μητέρας μου, και λυπάμαι εσάς που τρώτε το σανό που σας πετούν…

Θα ήθελα να ήσασταν για λίγα δευτερόλεπτα στο μυαλό μου όταν με κάλεσε η μητέρα μου λέγοντας μου » Σε αγαπάω πολύ, αλλά σε παρακαλώ μην τα παρατήσεις είσαι ίδιος ο παππούς σου». Τους πυρήνες της φωτιάς τους συγχωρώ γιατί δεν ήξεραν ποιόν άνθρωπο πήγαν να σκοτώσουν. Αυτοί που δεν συγχωρώ είναι εκείνοι πού όλον αυτόν τον καιρό έκαναν τον κόσμο να πιστέψει ένα παραμύθι, για να επωφεληθούν εκείνοι. Περισσότερα στο άμεσο μέλλον. Θα επανέλθω… ».

eleftherostypos.gr