Παραιτήθηκε από το νέο ΔΣ του ΟΑΣΘ ο Ντίμης Αργυρόπουλος για... δυο λόγους
11/08/2017 17:40
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παραιτήθηκε από το νέο ΔΣ του ΟΑΣΘ ο Ντίμης Αργυρόπουλος για... δυο λόγους

Παραιτήθηκε από το ΔΣ του ΟΑΣΘ ο Ντίμης Αργυρόπουλος, πολιτευτής των ΑΝΕΛ, λίγες ώρες μόνο μετά την τοποθέτησή του και ύστερα από τις σφοδρές αντιδράσεις που ξέσπασαν.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κ. Αργυρόπουλος επικαλείται όχι μόνο έναν, αλλά δυο λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:Όσο για το ότι διορίστηκα στο ΔΣ του νεοσύστατου φορέα ΑΣΥΘ στην Θεσσαλονικη δήλωσα την παραίτηση μου διότι εγώ πολιτεύομαι στην Α ´ Αθήνας και πρέπει στην θέση μου να τοποθετηθεί στέλεχος απο την Θεσσαλονικη. Άλλωστε ο διορισμός μου στο ΔΣ του Γνα Λαικου είναι πιο επικοδομιτικος γιατί προσφέρω πολλά περισσότερα σε ένα Ιδρυμα που έχουν ανάγκη πολλοί συνάνθρωποι μας . Ευχαρίστησα τον πρόεδρο μας για την επιλογή του αλλά παράμενω στις επαλξεις του Γνα Λαικου.
Επειδή έχω το γνωθεις σ ´ αυτόν οι κινήσεις είναι σώστε και μετρημένες .θελω να είμαι σε ένα πόστο για να μπορώ να δουλεύω και να προσφέρω σωστά και όχι να είμαι περιφερόμενος απο ΔΣ σε ΔΣ η άλλη θεση. Μια και σωστή γιατί έτσι μόνον αποδίδεις

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αργυρόπουλος είναι ο φωτογράφος ο οποίος είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων πριν από τέσσερα χρόνια, όταν έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook απευθυνόμενος σε επίδοξους τρομοκράτες (;) να φυτέψουν μια σφαίρα στον τότε υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. Ωστόσο αργότερα σε δήλωση μεταμέλειας είχε αναφέρει: "Ήταν λάθος μου. Επιπολαιότητά μου. Ήταν ένα σχόλιο της στιγμής".

capital.gr