ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 13 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
01/06/2017 14:19
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 13 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Μεγάλος νικητής με 20,75 ευρώ κέρδισε 32.113,88 ευρώ

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ. Από τις 23 Μαΐου έως τις 29 Μαΐου 2017 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 13 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ από τη Νέα Ιωνία της Αττικής, με 20,75 ευρώ κέρδισε 32.113,88 ευρώ. Επέλεξε το «Τελικό Αποτέλεσμα» σε 9 αγώνες, από την πρώτη κατηγορία της Κροατίας, τη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Αυστρίας, παίζοντας το σύστημα 7-8-9.

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, εδώ το ζεις παραπάνω

Οι παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα κέρδη τους με τέσσερις προωθητικές ενέργειες, τοMega Booster, τοSuper Παρολί, τη Super List και τα Ματς του Κουπονιού με ακόμα καλύτερες αποδόσεις.

Το MegaBooster δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» ακόμη και να διπλασιάσουν τα κέρδη τους επιλέγοντας από τρεις αγώνες και πάνω στις κορυφαίες διοργανώσεις.

Τα SuperParoli προσφέρουν επιπλέον κέρδη σε προεπιλεγμένα στοιχήματα από το «Πάμε Στοίχημα». Σημαντικό πλεονέκτημά τους είναι ότι διατηρούν τις αποδόσεις αμετάβλητες.

Η SuperList περιλαμβάνει τους κορυφαίους αγώνες στους οποίους προσφέρει ενισχυμένες αποδόσεις.

Τα Ματς του Κουπονιού έχουν ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμα επιλεγμένων αγώνων, τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά τους.