«Οχι» στις περικοπές των συντάξεων από τους συνταξιούχους
04/11/2015 13:20
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Οχι» στις περικοπές των συντάξεων από τους συνταξιούχους

Με συνθήματα κατά των περικοπών των συντάξεων και ενόψει της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης που θα παρουσιαστεί τις επόμενες εβδομάδες, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κλαυθμώνος συνταξιούχοι από όλα τα σωματεία. Οι συνταξιούχοι δηλώνουν αποφασισμένοι ότι δεν θα δεχθούν νέες περικοπές ή νέα επώδυνα μέτρα.

«Αυτό που γίνεται είναι μία εγκληματική πράξη εκ μέρους της κυβέρνησης, τη στιγμή που μειώνονται οι συντάξεις μέρα με τη μέρα. Νομίζουμε ότι αυτά τα χρόνια που δουλέψαμε και προσφέραμε ήταν πολλά και δεν έπρεπε να γίνουν αυτές οι περικοπές και σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να βάλουν χέρι στα επικουρικά μας ταμεία. Γιατί τα επικουρικά τα πληρώναμε για χρόνια οι εργαζόμενοι και ο εργοδότης. Γι' αυτό δεν υπάρχει και κανένας λόγος να συμψηφιστεί η κύρια με την επικουρική σύνταξη», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο γγ του Πανελληνίου Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΕ, Γιώργος Αρνής.

Ένας άλλος συνταξιούχος ανέφερε: «Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο απελπιστικό. Τελείωσαν τα πάντα, δεν μπορούμε να ζήσουμε. Η σύνταξή μου ήταν 2.100 ευρώ και έχει φτάσει τα 1.100. Η επικουρική μου ήταν 340 και έχει πάει στα 151».

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.