Όλες οι ομάδες για την «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»!
09/11/2017 18:00
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλες οι ομάδες για την «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»!

Ξεπερνά τα 3,3 εκατ. ευρώ έως τώρα το ποσό για την ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων

Περισσότερες από 4.100 διαφορετικές ομάδες και 177.000 συμμετέχοντες έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και έχουν γίνει μία ομάδα για τα παιδιά: Η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»!

Με τη δωρεάν συμμετοχή όλων, μέσω της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», έχει συγκεντρωθεί έως τώρα εικονικό ποσό που ξεπερνά τα 3,3 εκατομμύρια ευρώ, το οποίο ο ΟΠΑΠ θα μετατρέψει σε οικονομική ενίσχυση για την ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού».

Όλες οι ομάδες για την «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»! 272116 photo

Τοtop10 των ομάδων

Δύο γυναίκες ηγούνται των ομάδων με τη μεγαλύτερη έως τώρα συνεισφορά. Η Μαίρη Συνατσάκη και η ομάδα της #booIsAStateOfMind βρίσκονται στην κορυφή, έχοντας συγκεντρώσει εικονικό ποσό που ξεπερνά τα 1,1 εκατ. ευρώ. Ακολουθεί η ομάδα της Αθηνάς Οικονομάκου #ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟUμε το εικονικό ποσό συνεισφοράς της να αγγίζει τις 300.000 ευρώ. Το «Top10» συμπληρώνουν οι ομάδες #Olympiacos B.C., #printezis georgios, #team_dutchesss, #PanathinaikosFC, #AEKFC, #Vangelis_Kakouriotis_Team, #Penelopeκαι #teamOpap.

Όλες οι ομάδες για την «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»! 272117 photo

Πώς θα μπείτε στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»

Με τρία απλά βήματα μπορούμε όλοι να μπούμε στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» και να αυξήσουμε το ποσό που θα προσφέρει ο ΟΠΑΠ:

1. Κατεβάζουμε την εφαρμογή στο κινητό ή τοtabletμας

2. Παίζουμε δωρεάν παιχνίδια

3. Ο ΟΠΑΠ προσφέρει για εμάς