Ο Μαζιώτης προκαλεί από τη φυλακή: Κοντονής και Τόσκας θέλουν σφαίρα στο κεφάλι
11/01/2017 21:14
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Μαζιώτης προκαλεί από τη φυλακή: Κοντονής και Τόσκας θέλουν σφαίρα στο κεφάλι

Νέες απειλές, εναντίον του υπουργού Δικαιοσύνης και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, εξαπολύει μέσα από τη φυλακή ο Νίκος Μαζιώτης, «αδειάζοντας» και τον δικηγόρο της Πόλας Ρούπα που ευχαρίστησε δημοσίως τους δύο υπουργούς για την υπόθεση της επιμέλειας του παιδιού του.

«Οι δηλώσεις του συνηγόρου κ. Φραγκίσκου Ραγκούση το βράδυ της Κυριακής, όπου δόθηκε η επιμέλεια του γιου μας στην μητέρα της Πόλας Ρούπα δεν μας αντιπροσωπεύουν. Καθίκια σαν τον Κοντονή και τον Τόσκα θέλουν απλώς μια σφαίρα στο κεφάλι», ανέφερε σε δήλωσή του ο Νίκος Μαζιώτης.

Τι είχε δηλώσει ο συνήγορος της Ρούπα για Κοντονή και Τόσκα

Λίγο μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης της εισαγγελίας Ανηλίκων που ανέθεσε την επιμέλεια του 6χρονου παιδιού της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη στη γιαγιά του, ο δικηγόρος της Ρούπα, Φραγκίσκος Ραγκούσης, ευχαρίστησε δημοσίως με δήλωσή του τους υπουργούς Κοντονή και Τόσκα.

«Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά ως δικηγόρος τον κύριο Κοντονή και τον κύριο Τόσκα που πιστεύω ότι με ευαισθησία προσπάθησαν αυτές τις μέρες να άρουν τις αρρυθμίες που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της ανάθεσης της επιμέλειας του παιδιού».

imerisia.gr