Ο Μαυρίκος είχε καταναλώσει ηρεμιστικά πριν το δυστύχημα - Επασχε από κατάθλιψη
05/08/2016 16:00
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Μαυρίκος είχε καταναλώσει ηρεμιστικά πριν το δυστύχημα - Επασχε από κατάθλιψη

Σημαντική ποσότητα ηρεμιστικών χαπιών φέρεται να είχε καταναλώσει ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος το μοιραίο πρωί του δυστυχήματος της 9ης Ιουλίου 2016, που κόστισε τη ζωή του, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Στο αίμα του εκδότη ανιχνεύθηκαν βενζοδιαζεπίνες (ηρεμιστικά χάπια), ενώ σημειώνεται ότι δεν ανιχνεύθηκε αλκοόλ.

Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εκτιμούν ότι υπέστη παθολογικό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του τζιπ που οδηγούσε στην Αττική Οδό και το όχημα να προσκρούει για περίπου 300 μέτρα στο δεξιό προστατευτικό τοιχίο με αποτέλεσμα την ανάφλεξη του.

Ο Μαυρίκος, που απανθρακώθηκε μέσα στο τζιπ του, φέρεται να είχε πιεστεί αφόρητα λόγω της σύλληψης και της δικαστικής περιπέτειας με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει κατάθλιψη, όπως αναφέρει η «Καθημερινή».

«Είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, καθώς επιβεβαιώνεται ότι βρισκόταν σε καλή κατάσταση την ώρα που οδηγούσε. Δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ, παρά μόνο ευρέως διαδεδομένα χάπια ηρεμιστικά., διότι αντιμετώπιζε μια μικρή κατάθλιψη», δηλώνει από την πλευρά του στην εφημερίδα ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας.

imerisia.gr