Νέο σοκ - Αυξήσεις έως και 66% στις τιμές των εισιτηρίων για τα Μέσα Μεταφοράς
21/10/2015 13:26
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νέο σοκ - Αυξήσεις έως και 66% στις τιμές των εισιτηρίων για τα Μέσα Μεταφοράς

Αντιμέτωποι με ένα ακόμη καθημερινό σοκ θα βρεθούν εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες που χρησιμοποιούν τα μέσα μεταφοράς, εφόσον τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο της κυβέρνησης για τα εισιτήρια στα Μέσα Μεταφοράς.

Θέλοντας να κλείσει την μαύρη τρύπα άνω των 10 εκατ. ευρώ που άνοιξε λόγω των δωρεάν μετακινήσεων και της «κοινωνικής πολιτικής» τις ημέρες των capital controls το καλοκαίρι, η κυβέρνηση όχι μόνο παίρνει παίρνει πίσω τις μειώσεις που έγιναν πέρυσι αλλά και ετοιμάζεται να επιβάλλει αυξήσεις έως και 66%. Συγκεκριμένα, το σχέδιο προβλέπεται η κλιμακωτή τιμολόγηση των εισιτηρίων, η οποία θα γίνεται ανάλογα με τη διαδρομή που θα κάνει ο κάθε επιβάτης.

Ετσι η τιμή του εισιτηρίου θα ξεκινά από 1,20 ευρώ και θα φτάνει τα 2 ευρώ. Πρακτικά για την τσέπη των επιβατών αυτό σημαίνει πως σε κάποιες περιπτώσεις αύξηση ως και 66% στην σημερινή τιμή του εισιτηρίου.

Από τις αυξήσεις μάλλον θα εξαιρεθούν οι μηνιαίες κάρτες.

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.