Μουζάλας: Φρουρούμενα, αλλά ανοικτού τύπου, τα στρατόπεδα σε Σίνδο και Σχιστό
01/02/2016 16:02
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μουζάλας: Φρουρούμενα, αλλά ανοικτού τύπου, τα στρατόπεδα σε Σίνδο και Σχιστό

Φρουρούμενα, αλλά ανοικτού τύπου, θα είναι τα στρατόπεδα σε Σίνδο και Σχιστό που θα παραχωρήσει ο στρατός για τη δημιουργία κέντρων μετεγκατάστασης. Όπως δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης Γιάννης Μουζάλας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τα δύο στρατόπεδα θα είναι συνολικής χωρητικότητας 8 χιλιάδων.

Ο κ. Μουζάλας τόνισε πως με τη συνδρομή του στρατού επιταχύνονται οι εργασίες για τα hotspots σε Σάμο, Λέσβο, Χίο, Κω και Λέρο.

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής ανέφερε ότι στα hot spots θα γίνεται ο διαχωρισμός προσφύγων και μεταναστών. Θα παραμένουν εκεί έως 48 ώρες και στη συνέχεια θα προωθούνται στο εσωτερικό της χώρας.

Ο κ. Μουζάλας ανέφερε ότι έως και τον Νοέμβριο οι πρόσφυγες ήταν το 75 - 80% των εισερχομένων, αλλά από τον Δεκέμβριο και μετά οι πρόσφυγες αποτελούν μόνο το 45-55%.

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

 1. tt avatar
  tt01/02/2016 16:45:34

  ΑΠΕ, ΑΤΙΝΑ, 31-1-2050. Εις το ονομα του πολυευσπλαχνου θεού. 
.
  Ο πρώην πρωθυπουργος Α. Τσιπρας τιμήθηκε σήμερα απο τον Πρόεδρο της Τζαμαχαριγιας , τον Χουσειν Αμπνταλλα Αλ Ατινα, με το παράσημο της Ημισεληνου του Αμπου Νασιόν (το τάγμα των πατέρων του έθνους). "Ο Α. Τσιπρας, ενας εκ των τελευταίων πρωθυπουργών της Ελλαδας, έθεσε τα θεμέλια της Τζαμαχαριγιας μας, με τον νόμο περί υπηκοότητας σε ολους αδιακρίτως , εναν απο τους πρώτους της πρωθυπουργίας του, καθώς και με την ανοιχτή πρόσκληση του σε Παστουν και Αραβες να κατοικήσουν στην χώρα των μόλις 10 εκατομμυρίων , τότε" δήλωσε ο Πρόεδρος της Τζαμαχαριγιας. "Αν δεν ανοίγατε εσείς τα συνορα δεν θα υπήρχε τζαμαχαριγια" , συνέχισε ο Πρόεδρος, ενω στην οθόνη έπαιζε η ιστορική δήλωση :

  "Σάμπως υπάρχουν συνορα και δεν το ξέρω;"
  .

  Στην αντιφώνηση του ο Τσιπρας-Μπέη δήλωσε : "Με μεγάλη συγκίνηση δέχομαι αυτη την τιμή. Γεννήθηκα σε μιαν άλλη χώρα πριν 70 χρονια, μια χώρα αδιανόητη σήμερα. Ο κόσμος χρησιμοποιούσε την λέξη γενίτσαρος για βρισιά, ολους τους προσήλυτους τους περιφρονούσαν. Μια χώρα σκοταδιστική."
  .

  Απαντωντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο πρόεδρος Αμπνταλλα Αλ Ατινα εδωσε διαβεβαιώσεις οτι θα σταματήσει η δίωξη των μελών της ελληνικής μειονότητας, (2% του πληθυσμού) και η ανατίναξη των τελευταίων εκκλησιών και νεκροταφείων. Θα μετατρέπονται σε τζαμιά χωρις βία. "Εξάλλου, αν δεν μας είχαν υποδεχτεί οι πρώτοι αλληλέγγυοι (η λέξη σε ελληνικα στο πρωτότυπο) , δεν θα ήμασταν καν εδω, στην ένδοξη γη των πατέρων μας, την ισλαμική Τζαμαχαριγια του Αλ ελλαντί".  Ερωτηθείς για την αποποινικοποίηση της ομοφυλοφιλίας , ο Πρόεδρος απάντησε : "Η σαρία ειναι σαφής, δεν μπορώ να παραβιάσω το Σύνταγμα. Επειδη ομως ο θεός ειναι μεγάλος, νομίζω οτι οι εκτελέσεις δεν ειναι ανάγκη να ειναι με λιθοβολισμό. Ειμαστε αλλωστε στον 21ο αιώνα". Τέλος , για τους προσφυγες απο τις μάχες που μαίνονται στην κεντρική Αβρούπα , ο πρόεδρος δήλωσε : "Αν και μουσουλμάνοι, που μάχονται σε ιερόν αγώνα, δυστυχώς δεν μπορούμε να τους δεχτούμε ολους. Στέλνουμε ομως τρόφιμα και οπλισμό με αερογέφυρα πέρα απο τα ναρκοπέδια των συνόρων μας. Η χώρα ομως δεν μπορει να γινει ξέφραγο αμπέλι και να καταντήσει failed state."
  Μετα την μεσημεριανή προσευχή , η τελετή έλαβε τέλος.
  .
  .
  .
  .
. 
. 
Αλλα αυτα ειναι κινδυνολογίες, οπως κινδυνολογίες ηταν τα capital controls, κινδυνολογίες ειναι το οτι είχανε σχέδιο δραχμής, κινδυνολογίες ηταν  οτι τα νούμερα δεν βγαίνουν κι αντι για αυξήσεις θα έρθουν μειώσεις και νέοι φοροι για να διορίζουν εραστές.  
. 
. 
Οσο για μένα, δεν θα περιμένω να μου χτυπήσουν την πόρτα οι Φρουροί της Ισλαμικής Επανάστασης, άντε γεια αλληλέγγυοι.

 2. tt avatar
  tt01/02/2016 16:46:32

  Η Κομισιόν μετα απο αιφνιδιαστικούς επιτόπιους ελέγχους , τους μέτρησε 70% παρανομους!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή!H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.