Με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. η πορεία των ένστολων στη Θεσσαλονίκη [εικόνες & βίντεο]
08/09/2017 21:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. η πορεία των ένστολων στη Θεσσαλονίκη [εικόνες & βίντεο]

Με τη συμμετοχή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντίνου Τσουβαλά πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση των ενστόλων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και της επίσκεψης του πρωθυπουργού στην πόλη.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. λαμβάνει μέρος σε πορεία διαμαρτυρίας ενστόλων.

Με μαύρα μπαλόνια στα χέρια περισσότεροι από 1.500 άτομα διαδηλωσαν ενόψει της αυριανής επίσκεψης του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη όπου θα πραγματοποιήσει και τα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθεσης.

.Είχαν προηγηθεί νωρίτερα το απόγευμα προσυγκεντρώσεις από τις Ομοσπονδίες των Εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Τέλος, σημειώνεται ότι το κάλεσμα για τη διαμαρτυρία πραγματοποιούν οι: Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.), Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.), Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.), Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.), Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος (Ε.Α.Π.Σ.), Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος (Π.Ε.Α.Λ.Σ.).

enstoloi1-1300-1 με τον αρχηγό της ελ.ας. η πορεία των ένστολων στη θεσσαλονίκη [εικόνες & βίντεο>

eleftherostypos.gr