Με «καταδρομική» επιχείρηση μέλη του ΠΑΜΕ έφθασαν έξω από το Μαξίμου
05/05/2016 21:13
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Με «καταδρομική» επιχείρηση μέλη του ΠΑΜΕ έφθασαν έξω από το Μαξίμου

Με μια καταδρομική επιχείρηση περίπου 150 μέλη του ΠΑΜΕ κατάφεραν να πιάσουν στον ύπνο της αστυνομικές δυνάμεις και μα φτάσουν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.


Με σύνθημα πάρτε πίσω το νόμο λαιμητόμο για το ασφαλιστικό που φέρνει προς ψηφιση την Κυριακή τα μέλη του ΠΑΜΕ τονίζουν ότι η σημερινή τους κίνηση είναι μόνο η αρχή των δυναμικών κινητοποιήσεων τους.

Με ένα καλά σχέδιο τα μέλη του Πάμε σε ομάδες τριών και τεσσάρων ατόμων κατάφεραν να περάσουν από το κλοιό των αστυνομικών δυνάμεων που περιφρουρούν το Μέγαρο Μαξίμου.

Κάποιοι από αυτούς έφτασαν στην Ηρώδου Αττικού μέσω του Εθνικού Κήπου κάποιοι άλλοι από τη βασίλισσας Σοφίας ενώ οι πιο τολμηροί μέσω της οδού Ρηγίλλης διέσχισαν την οδό Βασιλέως Γεωργίου που χωρίζει το Μέγαρο Μάξιμου από το προεδρικό Μέγαρο.

Οι πρώτοι που έφτασαν μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου άνοιξαν τα πανό τους ενώ ταυτόχρονα περικυκλώθηκαν από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να αποτραπεί τυχόν μαζική είσοδο τους στο προαύλιο χώρο του Μαξίμου.

Αυτή τη στιγμή στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται ο υπουργός οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος ο οποίος έφτασε την ώρα που τα μέλη του ΠΑΜΕ βρίσκονταν συγκεντρωμένα έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και για το λόγο αυτό μπήκε από την πλαϊνή είσοδο.

«Είναι κατάπτυστη η ενέργεια της κυβέρνησης να φέρει με τέτοιες διαδικασίες το νόμο λαιμητόμο στη Βουλή που σφαγιάζει τα δικαιώματα των εργαζομένων. Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να περάσει καλά μαζί μας. Δεν θα την αφήσουμε σε χλωρό κλαρί» δήλωσε ο Γιώργος Περρος μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

protothema.gr