Μάστιγα τα πλαστά πτυχία και οι «διπλοθεσίτες» στη Βουλή
25/11/2015 21:19
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μάστιγα τα πλαστά πτυχία και οι «διπλοθεσίτες» στη Βουλή

Ένας «διπλοθεσίτης» συμβασιούχος υπάλληλος της Βουλής και ένας με πλαστό πτυχίο εντοπίστηκαν, σύμφωνα με αρμοδίους κύκλους του κοινοβουλίου, κατά τη διαδικασία ανανέωσης των συμβάσεων που είχε αφήσει «στον αέρα» η τέως Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Όμως, εκτός από τον εργαζόμενο του οποίου η σύμβαση δεν ανανεώθηκε επειδή εντοπίστηκε να έχει προσκομίσει πλαστό τίτλο σπουδών, ακόμη 15 εργαζόμενοι της Βουλής φέρονται να έχουν καταθέσει πλαστούς τίτλους σπουδών όλων των βαθμίδων.

Οι εργαζόμενοι αυτοί εντοπίσθηκαν έπειτα από έρευνα, η οποία ξεκίνησε όταν πρόεδρος της Βουλής ήταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ολοκληρώθηκε επί προεδρίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου και πριν από λίγες μέρες παραδόθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι κινδυνεύουν με απόλυση στην περίπτωση που αποδειχθεί ότι η χρήση πλαστών τίτλων συνετέλεσε στην πρόσληψή τους.

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.